Menu

22/03/2021

Flora & Co - Jouw voorjaarsgeluk

Flora & Co blijft jaar na jaar de nr. 1 populairste keuze als het gaat om stijlvolle, moderne en betaalbare tassen. De tassen van dit merk worden ontworpen in de stad van de liefde, namelijk in het mooie Parijs. De stijlvolle kenmerken van deze stad komen ook terug in de tassen van Flora & Co. Zo hebben ze tijdloze designs en hebben de tassen classy kleuren die bij vrijwel al jouw outfits passen en je bij verschillende gelegenheden kan dragen. Een echte must have tas voor in jouw collectie.

 

Flora & Co SS2021

Van de nieuwste collectie van Flora & Co worden wij hartstikke vrolijk. Zo bestaat deze collectie uit tassen in prachtige lente/pastelkleurtjes, zoals wit en roze. Deze leuke kleurtjes behoren ook tot de SS 2021 trendkleuren, samen met andere pastelkleuren, zoals lila en babyblauw. De lichte kleurtjes fleuren jouw lente-outfit bovendien helemaal op en zorgen meteen voor een flinke mood-booster

 

Benieuwd naar de nieuwste collectie en naar de bestsellers van Flora & Co?

Bekijk ze hieronder! Klik op de afbeelding om op de productpagina te komen!

         

 

     

 

     

 

  

PU – ‘save the money, double the fun’

Tassen heb je in alle soorten en maten, in felle en neutrale kleuren, maar ook in verschillende leersoorten. Zo heb je tassen die gemaakt zijn van echt leer, maar ook tassen die gemaakt zijn van PU materiaal. PU is een ander woord voor imitatieleer. Deze materiaalsoort heeft veel voordelen ten opzichte van echt leer. Zo neemt dit materiaal geen vocht op en is het materiaal diervriendelijk. Bovendien is PU vaak goedkoper dan echt leer. Als je een bepaald budget opzij hebt gezet voor een tas of op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan is een tas gemaakt van PU wellicht iets voor jou!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt