Menu

17/12/2020

Let's get this (coronaproof) party started!

It’s the season to party! Nou niet helemaal dit jaar, want door Corona moeten we de feestdagen een beetje anders vieren dan afgelopen jaren. Zo mogen we minder mensen uitnodigen om samen mee te vieren en dat is natuurlijk hartstikke jammer. Toch zijn er gelukkig nog genoeg opties om tijdens deze koude dagen om alsnog samen te kunnen zijn. In deze blog vertellen wij je hoe je ook van deze feestdagen een periode vol warmte en gezelligheid kan maken. 

 

1. Zoom party

Inmiddels is vrijwel iedereen wel bekend met Zoom, hét programma dat gebruikt wordt om met meerdere mensen te (video)bellen. Zoom hoeft echter niet alleen voor professioneel gebruik te zijn, maar kan ook voor leuke gelegenheden gebruikt worden. Zo hoef je al jouw vrienden en familie tijdens de feestdagen niet te missen door via Zoom met elkaar af te spreken. Zo kunnen jullie gezamenlijk een kerstfilm kijken via Netflix of zelfs spelletjes spelen. Als iedereen ook nog eens lekkere hapjes en drankjes voor zich heeft kan deze avond eigenlijk niet meer stuk! Zo ben je toch nog dicht bij elkaar én ook nog eens volledig Coronaproof!

 

2. Have a very ‘relaxed’ Christmas

Vroeg in de ochtend al in de keuken staan om het kersdiner of de kerstbrunch voor te bereiden, want tja de gasten komen al bijna! Herken je jezelf herin? Met z’n allen lekker eten staat centraal tijdens Kerst en hier horen dan ook de nodige voorbereidingen bij. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om de hele familie of vriendengroep uit te nodigen, maar dit is stiekem niet eens zo erg. Dit jaar kan je namelijk samen met je vriend, familie of huisgenoten een ware ‘relax-kerst’ vieren. Lekker lang uitslapen en geen stress om het kerstdiner. Dit is ook hét jaar om jouw kerstdiner te laten verzorgen door jouw lokale restaurant. Hiermee steun je niet alleen de horeca, maar scheelt dit jou ook qua kosten, omdat je opeens met een stuk minder mensen bent. Zo kan je alsnog genieten van het lekkere eten en kom je de kerstdagen helemaal ontspannen door. 

 

3. Dress to Impress

Ondanks dat er geen Kerst of Oud- en Nieuw feestjes zijn dit jaar is dit geen reden om de feestdagen in een saaie outfit door te brengen. Items met veel glitters, verschillende stofjes zoals kant en suéde en prachtige kleuren zoals goud, zilver en rood zijn een must tijdens de feestdagen. Met zo’n mooie outfit aan kom je ook meteen in de feeststemming. Maak je outfit helemaal af met mooie accessoires zoals sieraden of een leuk tasje. 

 

4. Looking for the perfect gift

Tijdens de feestdagen wordt de zoektocht naar het perfecte cadeau voor jouw partner, beste vriendin of familie weer eens gestart. Met dagen zoals Black Friday en Cyber Monday wordt jouw zoektocht ook nog eens makkelijker gemaakt met hoge kortingen die op veel artikelen worden gegeven. Online shopping is dit jaar belangrijker dan ooit, om zo drukte in de winkelstraten te spreiden. Ben jij op dit moment nog een beetje inspiratieloos als het gaat om het perfecte cadeau om te geven? Neem dan snel een kijkje bij één van onze cadeautip blogs:

 

Bekijk deze blog: Blog Gifts for him

Bekijk deze blog: Cadeautips 5 – 15 euro

Bekijk deze blog: Cadeautips 15 – 30 euro

Bekijk deze blog: Cadeautips 30 – 50 euro

Bekijk deze blog: Top 8 cadeautips 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt