Menu

09/05/2017

Uitgelicht: American Tourister Bon Air

- SOMMIGE ARTIKELEN UIT DIT BLOGARTIKEL ZIJN INMIDDELS UIT DE COLLECTIE, klik hier om naar de homepage te gaan -

 

De Bon Air collectie is één van de populairste American Tourister collecties en wij weten wel waarom! Bon Air heeft namelijk alles wat je zoekt in een koffer: deze serie is ultralicht, supersterk en je kunt er al je bagage in kwijt dankzij de geavanceerde interne organisatie.



Opvallende kleur
Het is altijd handig als je koffer een opvallende kleur heeft. Op de kofferband bij een luchthaven valt de koffer dan meteen op! Opvallend, levendig en trendy; dat zijn de Bon Air koffers. De koffers zijn er in de felle kleuren Deep Turquoise, Mint Green en Pop Green. Geen behoefte om zo veel opvallen? Bon Air koffers zijn ook verkrijgbaar in het zwart. Net zo trendy, alleen minder opvallend. De koffers zijn er in de maten 55cm, 66cm en 75cm. Voor elk type reis is er dus een geschikt formaat.


Handige indeling
Een ander groot voordeel van Bon Air koffers is dat ze een erg handige indeling aan de binnenkant hebben. Beide compartimenten hebben een tussenschot met rits waardoor de spullen gemakkelijk zijn te verdelen. In het tussenschot van het bovenste compartiment zitten ook nog twee vakken in netstof en in het onderste compartiment zit een klein zijvakje met rits. De perfecte koffer om je spullen goed te ordenen dus.


De Bon Air koffers hebben nog veel meer voordelen. De wielen zijn bijvoorbeeld multidirectioneel, waardoor je ze 360 graden kunt laten draaien in meerdere richtingen. Daarnaast zijn de wieltjes erg soepel en stil, waardoor optimaal reiscomfort is verzekerd.

Benieuwd naar de collectie? Bekijk het online assortiment hier of kom langs in een van de vele geselecteerde winkels.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt