Menu

05/05/2017

8 tips om je koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken

Altijd moeite om je koffer dicht te krijgen als je op reis gaat? Met deze tips wordt inpakken efficiënter en minder stressvol!



Tip 1Oprollen! Door bijvoorbeeld handdoeken en kleding op te rollen bespaar je veel ruimte. Door de opgerolde handdoeken of kleding dan weer in een EagleCreek Cube te doen, is het nog overzichtelijk ook!


Tip 2Gebruik een toilettas met een handige indeling en een haak zodat de toilettas opgehangen kan worden. Zo kun je je toiletspullen zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk inpakken. Als de toilettas opgehangen is vind je in één oogopslag wat je zoekt. Goede toilettassen hiervoor zijn bijvoorbeeld die van Dakine, Reisenthel of EagleCreek.


Tip 3Pak alleen in wat je ook écht nodig hebt. Niet te veel kleding inpakken, want meestal wordt een deel toch niet gebruikt. Werk met laagjes kleding, en neutrale kleuren om verschillende outfits te kunnen maken met een kledingsstuk.


Tip 4Maak gebruik van het EagleCreak Pack-IT systeem. Alle spullen in losse zakken, zodat de koffer erg overzichtelijk blijft. Kleding blijft netjes, en alles is makkelijk terug te vinden. Bekijk alle EagleCreek reisaccessoires hier.


Tip 5Altijd ruimte te kort? Kies een zachte koffer met een voorvak. Het voorvak garandeert extra ruimte. In kleine voorvakjes kan je bijvoorbeeld reisdocumenten kwijt zodat die makkelijk te vinden zijn. Een goed voorbeeld van zo'n koffer is de Samsonite Base Boost.


Tip 6.  Maak optimaal gebruik van handbagage. Niet alles hoeft in de koffer, er kan ook veel bagage mee als handbagage. Hiervoor zijn handbagagekoffers. Voor sommige reizen is alleen handbagage meenemen al genoeg. Op de webshop staat een groot assortiment aan handbagage koffers.


Tip 7Gebruik alle ruimte die er is. Stop sokken in je schoenen om die ruimte op te vullen. Stop riemen aan de zijkanten van de koffer en stop kleine dingen in alle gaatjes die er zijn.


Tip 8Gebruik een sierradenrol. Al je sieraden bij elkaar, en niks door elkaar heen. Een sierraden rol is erg compact en heeft zakjes voor al uw juwelen. Davidts verkoopt sierradenrollen in het zwart en rood. Een andere tip voor sierraden is het gebruik van rietjes zodat ze niet door elkaar raken. Bekijk de sieradenrollen van Davidts hier

 

Veel succes met inpakken en alvast een fijne vakantie!

Terug naar de homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt