Menu

19/08/2020

SuitSuit Natura; Tassen om van te smullen!

De koffers van SuitSuit zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de tassen- en kofferbranche!

Het merk is in 2008 begonnen met het verkopen van koffers en is speciaal gericht op vrouwen. Dat de doelgroep vrouwen is, is ook te zien aan het uiterlijk van de koffers. De zachte pastelkleuren in combinatie met de kleine details, zoals het logo en de schattige wielen zijn #InstaWaardig. Deze koffer zie je dan ook erg vaak op social media voorbij komen, omdat hij gewoon erg fotogeniek is. SuitSuit wil vrouwen inspireren en ze op reis laten gaan met trots en zelfverzekerdheid. Als je zo’n mooie travelbuddy bij je hebt dan is dat gelukkig niet zo moeilijk! 


Nieuwe collectie: Natura

Na het succes van de koffers komt SuitSuit nu met iets nieuws. Een nieuwe collectie rugtassen in veel verschillende kleuren; de Natura collectie. De kleuren hebben allemaal een aarde tint, die voor een herfstachtige look & feel zorgt en dat past natuurlijk perfect bij het najaar wat er weer aankomt! SuitSuit heeft ervoor gezorgd dat de tassen net zo praktisch zijn als hun koffers. Zo is hij groot genoeg om A4 documenten in te vervoeren en past er zelfs een 13” laptop in. Ook aan draagcomfort is gedacht door de verstelbare schouderbanden en gewatteerde achterzijde.

Een leuk extraatje is dat op de achterkant van de tas een lus zit waarmee de tas aan een trolley bevestigd kan worden. Zo kan jij lekker matchen met je SuitSuit koffer en rugtas! 

 

 

Recyclede Polyester (Duurzaam) 

Wist jij dat de nieuwe SuitSuit Natura tassen gemaakt zijn van RPET?

RPET is makkelijk gezegd gerecycled polyester en de grondstof die hiervoor wordt gebruikt zijn PET flessen. Door het materiaal te recyclen is het minder belastend voor het milieu en dat is natuurlijk alleen maar goed. Bovendien kan de tas uiteindelijk ook weer gerecycled worden! De Natura collectie ziet er dus niet alleen leuk uit, maar is ook hartstikke duurzaam! 

 

Wij zijn al helemaal verliefd op deze mooie macaron kleurige collectie! Echte tassen om van te smullen! 



BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt