Menu

27/07/2020

Bag to school - Fjällräven

'Bag to school'

Ben jij al klaar voor het aankomende schooljaar? Nieuwe pennen, potloden, schriften, boeken, een agenda en nog veel meer moeten op getroffeld worden! Maar heb jij ook al een tas waarin je alles kunt vervoeren? Van Os heeft weer de back to school dagen waarin 4 echte topmerken speciaal voor jou worden uitgelicht. Klaar voor de start…?

Fjällräven, “Forever Nature”

Het merk Fjällräven is ontstaan in een klein stadje genaamd Örnsjöldsvik in Zweden. Deze omgeving is één en al bergen en bos die samenkomen bij de zee. De focus van het merk ligt dan ook op eenvoud en functionaliteit met het oog op de natuur. 

*Wist je dat* duurzaamheid bij Fjällräven hoog in het vaandel staat? Het begint bij een duurzaam ontwerp waarin allerlei milieunormen worden opgenomen. De materialen die gebruikt worden gaan lang mee én hebben een lage impact op het milieu. Zelfs tijdens de productie wordt er gekeken naar een minimalistische uitstoot, weinig verspilling van materialen en fairtrade handelen en samenwerken. 

De missie van Fjällräven is om mensen te inspireren en in staat te stellen tijd in de natuur door te brengen! Met de verschillende producten probeert het merk de natuur meer naar de mens te brengen waardoor men zicht uiteindelijk thuis voelt in de natuur. Fjällräven wil de beste zijn in outdoor kleding dat in harmonie staat met het milieu. Daarom zijn zij continu aan het innoveren en ontwikkelen. ‘Functioneel, duurzaam en tijdloos.’

Wij hebben een top vijf van Fjällräven tassen voor jou opgesteld

Het klassieke model van Fjällräven uit de Kånken collectie is perfect om mee naar school óf werk te nemen. De rugzakken zijn gemaakt van een sterk en lichtgewicht materiaal, genaamd Vinylon. Deze stof is daarnaast echt super handig in gebruik omdat deze waterafstotend is! De rugzakken hebben verschillende rits en steekvakjes waardoor jouw benodigdheden gemakkelijk ingeruimd en vervoerd kunnen worden!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt