Menu

12/06/2020

Vaderdag

Binnenkort is het weer zo ver: Vaderdag. Dé dag om alle papa’s van Nederland eens flink in het zonnetje te zetten. Want zeg nou eerlijk, dat hebben ze toch wel verdiend? De vraag is alleen: hoe gaan we je vader verblijden op Vaderdag. Want we willen toch niet weer sokken en onderbroeken geven zoals de voorgaande jaren. Van Os helpt om de perfecte Vaderdag te creëren voor alle papa’s in Nederland.

Ontbijt op bed
Start de dag met een lekker ontbijt op bed voor je vader. Je hebt al kunnen oefenen met Moederdag dus je weet nu helemaal hoe het moet. Dus trek alles uit de (koel) kast en verras je vader met een uitgebreid ontbijtje.

Geknutseld cadeau of gekocht
Het uitzoeken van een passend cadeau kan best lastig zijn. Een eigen geknutseld werkje is natuurlijk super lief, maar mocht je niet zo’n kei zijn in het uitzoeken van hét perfecte vaderdagcadeau dan ben je bij Van Os aan het juiste adres. We hebben speciaal voor jou een leuke top vijf met vaderdagcadeau’s samengesteld. Met onder andere de handige portemonnees van dR Amsterdam en Burkely. Maar we hebben ook superleuke en praktische werktassen van Spikes&Sparrows of een laptoprugzak van New Rebels en Enrico Benetti, bij Van Os is alles op één plek aanwezig! En wist je al dat je tot en met 21 juni 2020 alle rugzakken, werktassen, laptoptassen, rugzakken en portemonnees voor heren shopt met 15% korintg, inclusief sale. Door deze stapelkorting zijn sommige tassen wel 45% afgeprijsd! 
 

BBQ 
Om de dag helemaal feestelijk af te sluiten is het wel zo gezellig om met dit mooie weer te gaan Barbecueën. Misschien ben je nog te jong om zelf het vlees te grillen maar je kan nog zat andere leuke dingen voorbereiden. Maak bijvoorbeeld een lekkere salade, tomaat mozzarella- spiesjes of doe wat lekkere tapenades is een feestelijk bakje, the floor is yours.

Fijne Vaderdag!

Ps. tot en met 16 juni 2020 hebben we nog een leuke Vaderdag-winactie op onze Instagram en Facebook.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt