Menu

04/06/2020

Iconic love

Soms kun je aan het silhouet van een tas in een oog opslag zien welke tas het is. Bij Van Os noemen wij dit Iconic bags. De komende tijd zul je deze tassen veel voorbij zien komen op de website, de social kanalen van Van Os en in de blogs. Vandaag lichten we de functionele tassen van Rains en de all time favorite van Cowboysbag uit.

Rains 

Het Deense merk Rains heeft haar weg naar regenachtige Nederland gevonden en daar zijn wij super blij mee! Het moderne lifestylemerk ontwerpt waterdichte producten voor de 'wereldburger' van nu. Naast de functionele eigenschap van het waterdicht zijn, zijn alle Rains tassen ook nog onwijs stijlvol. Ze stralen stuk voor stuk Scandinavische eenvoud uit waardoor jij iedere dag weer jouw Rains tas kunt combineren en stijlen met jouw outfits.

Een echte klassieke Rains rugzak komt uit de Backpack serie. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende mooie matte kleuren. Naast het mooie design is de rugzak ook onwijs functioneel. Aan de binnenkant zit een gewatteerd laptopvak en een ritsvak. Op de achterkant van de rugzak zit zelfs een geheim vak speciaal voor je mobiel. Die zit dus zeker weten veilig opgeborgen! De schouderbanden zijn ook nog eens verstelbaar zodat je altijd comfortabel op pad gaat.

 

Cowboysbag

Cowboysbag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest iconische tassenmerken van Nederland. Het in Amsterdam opgerichte tassenmerk werd bekend in Nederland door Cowboysbag The Bag en de Cowboysbag luiertas 'The Daiperbag'. Voortbordurend op dit succes is er ook een kleinere versie van The Bag, namelijk The Little Bag. 

Dus, last but not least: de populaire Cowboysbag: The Bag. Deze tas mag natuurlijk niet ontbreken wanneer we het hebben over echte klassiekers! The Bag is sinds een aantal jaren enorm populair en wij snappen wel waarom. Dit toffe model is namelijk multi-inzetbaar. Draag hem over de schouder met de verstelbare schouderriem of gebruik hem als een handtas. Ook aan de binnenzijde is de tas van alle gemakken voorzien. De mooie leren tas is dus niet voor niets een echt icoon.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt