Menu

29/05/2020

Dag van het park met Fabrizio

Op 29 mei is het de dag van het park. Deze dag is in 2005 door de ANWB in het leven geroepen. De dag is bedoelt om op een positieve manier aandacht te vragen voor het groen in de stad. In Nederland nemen maar liefst zestig gemeentes deel aan deze dag waarbij bewoners kennis kunnen maken met de parken in hun buurt. 

De afgelopen dagen is het in Nederland onwijs mooi weer, zo ook de 29ste. Het is dus de perfecte dag om met je gezinsleden een dagje naar het park te gaan. Om je niet te vervelen kun je van alles meenemen zoals een boek of tijdschriften, een voetbal of wat andere leuke spelletjes. Om de dag helemaal gezellig te maken kun je natuurlijk met elkaar gaan picknicken in het park. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om je spullen goed te vervoeren. Het merk Fabrizio heeft aan alles gedacht voor dé perfecte park-dag. Dus ben je nog opzoek naar een goede strandtas (parktas) of een koeltas? Lees dan snel verder!
 
Strandtas
Van deze vrolijke tassen krijg je toch meteen de zomer in je bol! Deze shopper van Fabrizio is niet alleen supervrolijk, hij is ook nog eens mega handig. In de tas past namelijk maar liefst 30 liter, dit houdt in dat je kleed, boek, zwemspullen en nog veel meer makkelijk in de tas passen. Zo kan je goed voorbereidt op stap!

Koeltas
Bij een lange dag in het park kan een gekoeld drankje natuurlijk niet ontbreken, een koeltas is dan een echte must! Met de stevige draagband neem jij je gekoelde drankjes echt overal mee naartoe, easy toch!

Bikini bag
Na het afkoelen in het meer of in de zee zit je altijd met een probleem: waar laat je al je natte badkleding? Fabrizio komt met de oplossing, een handige bikini bag. Deze is volledig waterdicht, zo kun je jouw zwemkleding veilig opbergen in je tas zonder dat de rest van al je spullen nat worden. Superfijn!

Alles in één tas
Naast alle losse items heeft Fabrizio ook een strandtas ontworpen met hierin een koelvak, hoe ideaal?! In het grote hoofdcompartiment van de tas is genoeg ruimte voor al jouw park-artikelen zoals een picknickkleed, spelletjes en boeken. Aan de onderzijde van de tas vindt je nog een extra vak, dit is dus het koelvak. Dit vak onderaan de tas is speciaal ontworpen voor alle spullen die je lekker koel wil bewaren. De tas is dus een echte summer-essential!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt