Menu

18/05/2020

Glam-up met de Valentino glam bag

De komende twee weken staat Van Os in het teken van de Glam Bag weken. Deze keer worden de Valentino Handbags in het zonnetje gezet. Tot en met 31 mei 2020 shop je al jouw favoriete Valentino Handbags met 15% korting, inclusief sale. Dit betekend dat de korting op kan lopen tot 45%! Meer weten over Valentino tassen? Je leest er alles over in dit blog.

Mario Valentino

De naam Valentino werd voor het eerst gebruikt door de vader van Mario Valentino voor zijn schoenenlijn. De appel viel dus niet ver van de boom: ontwerpen en verkopen zit in het bloed van de Valentino’s. In 1952 besloot Mario met zijn tassen de wereld te veroveren onder dezelfde mooie familienaam. Spanning, traditie en innovatie staan tot op de dag van vandaag centraal in de ontwerpen van Valentino by Mario Valentino. Voorzichtig aan doen doet Mario niet: jouw tassen mogen er echt wel spannend en edgy uitzien! 

5x Valentino Handbags inspiratie

De Valentino tassen passen werkelijk bij iedere outfit! Valentino draag je wanneer je naar de stad gaat, naar college en zelfs wanneer je naar je werk gaat. Natuurlijk shop je bij Van Os ook jouw favoriete Valentino tas. Vergis je niet in de naam, naast handtassen kan je ook kiezen uit clutches, heuptassen en rugzakken! Welke Valentino is jouw favoriet? We love them all. 

Een glam bag winnen?

Vanaf 22 mei tot en met 29 mei 2020 maak je bij Van Os kans op een gave Valentino glam bag. Welke tas het is, houden we nog even geheim. Dus hou de Instagram- en Facebookpagina van Van Os goed in de gaten!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt