Menu

04/05/2020

Moederdag

Ieder jaar is er één speciale dag die in het teken staat van alle moeders, grootmoeders, schoonmoeders en bonusmoeders: Moederdag. Hoe leuk is het om juist nu, in deze moeilijke tijd, alle mama’s extra te verwennen. Daarom hebben wij, Van Os, een aantal Moederdag tips op een rijtje gezet. 
 
Ontbijt op bed
‘s Ochtends stap jij natuurlijk al vroeg je bed uit om een heerlijk ontbijtje klaar te maken voor je moeder. Alles wordt uit de (koel) kast gehaald: het mooiste servies, de knapperigste afbakbroodjes en het lekkerste fruit.
Opvrolijken
Vrolijk het huis een beetje op met mooie moederdagbloemen. Die maken het huis niet alleen gezellig en fleurig, maar ze ruiken ook super lekker. Misschien een paar leuke slingers erbij, wat kaarsen aansteken en een leuk moederdaggedicht voorlezen, dit maakt de dag extra bijzonder en vrolijk.
 
Activiteiten
Het is een moeilijke tijd waar we ons in bevinden. Een dagje op stap zit er daarom niet in, maar dat betekend niet dat je de dag zelf niet kan opleuken! Wat dacht je van een high tea, waarbij je verschillende kleine hapjes kan maken zoals sandwiches, bonbons en cupcakes! Of het bakken en versieren van koekjes of een mooie grote taart! Heb je liever wat hartigs, dan is het maken van een eigen pizza misschien wel een leuk idee. 
 

Cadeau 
Het uitzoeken van een passend cadeau kan af en toe best lastig zijn. Een eigen geknutseld werkje is natuurlijk super lief, maar mocht je niet zo’n kei zijn in het uitzoeken van hét perfecte moederdagcadeau dan ben je bij Van Os aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld de functionele mini wallet van het merk Secrid wel eens gezien. De mini wallets hebben een handige pasjeshouder waardoor je met één druk op de knop alle pasjes bij de hand hebt. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor alle bonnetjes en papiertjes. Daarnaast hebben wij super leuke sierraden van MyJewellry. De verfijnde sierraden geven een outfit een stijlvolle boost! Op zoek naar iets groters, bij Van Os hebben we een ruim assortiment tassen. Of je nou een stoere crossbody wil van Bear Design of liever een mooie werktas van LouLou, bij Van Os is alles op één plek aanwezig! En wist je al dat je tot en met 10 mei 2020 alle damestassen, inclusief sale, nu 15% korting hebben! Door deze stapelkorting zijn sommige tassen wel 45% afgeprijsd! 
 
 
Fijne Moederdag!
Team Van Os
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt