Menu

08/04/2020

Paasvoordeel inspiratie

Het zijn gekke tijden in Nederland. Sinds een aantal weken staat alles op zijn kop. Ook bij Van Os merken we veel van COVID-19. Het is een lastige tijd waar we alleen samen uit kunnen komen, want samen sta je sterk.

‘In deze tijd kunnen we wel iets leuks gebruiken’, dachten we bij Van Os. Daarom besloten wij om tot en met 13 april 20% korting te geven op al (!) onze producten. Om wat inspiratie op te doen laten wij je hieronder vijf all time favorites van Van Os zien.

1.Flora & Co

De Flora & Co saffiano schoudertas is echt een favorietje van Van Os. De tas heeft een mooie tijdloze uitstraling en is een echte toevoeging aan iedere outfit. De tas is onwijs ruim en geschikt voor A4 documenten. Ideaal dus om als werk- of schooltas te gebruiken. Daarnaast is de tas verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren, dus hier moet jouw lievelingskleur zeker bij zitten!

2.Castelijn en Beerens

Deze luxe Castelijn en Beerens laptoptas uit de Firenze Business collectie is een echte klassieker. Met deze laptoptas ben jij ervan verzekerd dat je representatief op je werk of bij een business meeting aankomt. In de tas zit een gewatteerd laptop vak voor een 15.6” laptop. Zo weet je zeker dat je laptop overal veilig mee naar toe gaat. De tas is verkrijgbaar in drie mooie basis kleuren.

3.Runaway

Met deze boodschappentas van Runaway denk je niet alleen een beetje aan het milieu maar vervoer je jouw boodschappen ook nog eens in stijl. De stevige shopper is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij handige ritsvakken, beschermnoppen aan de onderzijden en een harde bodem waardoor de tas mooi rechtop blijft staan.

4.Secrid

Nu we toch een tijdje thuis zitten heb je opeens zeeën van tijd voor kleine klusje waar je normaal niet aan toe komt. Het uitzoeken van al je pasjes kan daar eentje van zijn. Wanneer je jouw pasjes goed hebt uitgezocht kun je ze opbergen in een van de handige pasjeshouders van Secrid. Zo heb je al je pasjes gemakkelijk bij de hand en kun je ze veilig opbergen en meenemen. 

5.Smaak Amsterdam

Misschien dat we de crossbodytasjes voorlopig nog even in de kast moeten laten liggen maar wanneer we weer naar buiten mogen kun jij shinen met deze gave Smaak Amsterdam tas. De tas is verkrijgbaar is negen verschillende kleuren en is voorzien van mooie details. Met 20% korting kun je deze toch niet laten liggen?

En, zit jou persoonlijke favoriet er ook tussen of zie je een tas die jou helemaal aanspreekt? Tot en met 13 april shop je al deze producenten, en nog veel meer, met 20% korting bij Van Os in de winkels maar ook online. En vergeet niet bij een online bestelling krijg je met de code STAY-IN ook nog eens gratis verzending.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt