Menu

31/12/2019

One less lonely bag

Dit waren dan de jaren ’10. Van Instagram en Pokémon Go tot en met cowboylaarzen en een overload aan velvet, ook dit tijdperk heeft weer een aantal grote trends gekend. Hét social mediaplatform Instagram heeft bijvoorbeeld in de jaren ’10 enorme grote sprongen gemaakt. Twee jaar na de lancering telde dit platform al meer dan 100 miljoen actieve gebruikers. Instagram is op dit moment een belangrijk medium voor velen, denk bijvoorbeeld maar eens aan bedrijven als Zara, influencers als Monica Geuze en zanger Justin Bieber!

Over influencers gesproken… De jaren ’10 waren ook de jaren van de influencers. Zowel nationaal als internationaal werd het bereik van influencers steeds groter en belangrijker. Influencers zijn dé trendzetters van tegenwoordig! Waar sommigen dan ook heel de dag op Instagram aan het scrollen waren voor de leukste posts,  waren anderen heel druk met het spelen van Pokémon Go. Van het rennen in de zee in Kijkduin tot spontaan sprintjes trekken op De Dam in Amsterdam, als ze maar die belangrijke Pokémon konden vangen!

Qua mode is er ook ontzettend veel veranderd. Panterprintjes kwam in, de fannypack maakte zijn comeback en laten we natuurlijk niet de witte sneakers vergeten; de Stan Smith’s en de Superstars van Adidas waren helemaal hip! En als we het over schoenen hebben, mogen we natuurlijk niet de stoere cowboylaarzen vergeten. Want ja, cowboylaarzen kunnen onder alles, maar dan ook echt alles! Rokjes, jurkjes, flared jeans en skinny jeans, deze laarzen maken jou outfit helemaal af. En bij cowboylaarzen hoort natuurlijk een bijpassende tas: een Cowboysbag! Van scholieren tot aan hardwerkende vrouwen, je kon niet om de The Bag van Cowboysbag heen! Het typerende van deze tas waren de twee handige voorvakken op de tas. Tot op het moment van vandaag zijn dit nog steeds hartstikke leuke en hippe tassen! Wil jij nog meer weten welke tassen en koffers hip waren en eigenlijk nog steeds zijn? Neem eens een kijkje hieronder…

COWBOYSBAG THE BAG

FJALLRAVEN KANKEN CLASSIC

SUITSUIT KOFFERS

TED BAKER

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt