Menu

06/11/2019

Trend#4 Forest Green

Ieder jaar vliegen verschillende trendkleuren je weer om de oren. Van rood naar grijs naar blauw; elk jaar verschilt het maar weer. Dit jaar zijn warme tinten helemaal in, denk bijvoorbeeld aan okergeel, donkergroen en nude tinten. Omdat donkergroen een kleur is wat elk seizoen van het jaar gedragen kan worden, hadden wij het idee om hier een inspirational blog over te schrijven!

Groen is een tint waar veel mensen zich prettig bij voelen. De kleur is warm, te combineren met veel andere kleuren en zoals hierboven al vermeld staat, het is leuk in elk seizoen van het jaar! Je kunt groen op twee manieren opvatten, namelijk als een kleur maar natuurlijk ook als duurzaam.

GROENE MERKEN

Duurzaamheid, een heel belangrijk begrip tegenwoordig. Ook Van Os wilt zijn steentje bijdragen aan de natuur en de duurzaamheid, daarom verkopen wij verschillende duurzame merken. Leer is altijd al een veel gebruikt natuurlijk materiaal geweest maar door de jaren heen is er steeds meer aandacht besteed aan de manier waarop leer wordt omgezet tot een bruikbaar product. Cowboysbag, Burkely en MYOYM zijn bijvoorbeeld merken die gebruik maken van plantaardig gelooid leer. Het looien van leer houdt in dat ruwe, dierlijke huiden worden gestabiliseerd en daarmee een duurzaam product worden zoals tassen. Andere merken die ook duurzame producten verkopen zijn bijvoorbeeld Bold Banana, Fjällräven en Dakine!

NOG MEER GROEN

Dat groen voor duurzaamheid staat is nu duidelijk! Groen is natuurlijk ook een ontzettend mooie kleur voor tassen en koffers. Hieronder vindt je een paar van de meest gewilde groenkleurige tassen bij Van Os.

  

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt