Menu

30/10/2019

Trend#2+#3 rusty red & mustard yellow

Zandgeel, okergeel, goudgeel en verkeersgeel; er bestaan wel honderden kleuren geel. Maar welke kleur is nou eigenlijk het leukst en welke kleur gaat het langst mee? Knalgeel is hartstikke leuk in de zomer maar deze kleur draag je liever niet in de herfst. Wij zullen in deze blog een aantal tassen laten zien waar jij heel het jaar plezier van kan hebben! Heb jij genoeg tassen en wil jij liever een nieuwe koffer? Ga dan juist voor geel! Een gele koffer valt op als hij op de bagageband ligt! Is geel in het algemeen helemaal niet jouw kleur? Kies dan eens voor rood. Koraalrood, oranjerood of tomatenrood, allemaal even leuk! Benieuwd geworden naar leuke gele en rode tassen en koffers? Dat snappen wij helemaal, daarom hebben wij hieronder een aantal leuke producten voor jou uitgekozen.

HISTORIE

Maar waar komen de kleuren rood en geel nou vandaan? De kleur geel werd vanuit de westerse Middeleeuwen vaak gezien als de kleur van haat. Gelukkig is het beeld van de kleur geel op dit moment helemaal veranderd. Geel staat voor vele mensen voor gezelligheid, bloemen en de zon. Wist je zelfs dat de geel een heilige kleur is in Azië? Geel staat namelijk symbolisch voor de Chinese monarchie.

Genoeg gepraat over de kleur geel, want hoe zit het nou eigenlijk met rood? Er wordt gezegd dat de kleur rood de eerste kleur is waarmee de mens ging verven. Deze kleur werd veel gebruikt bij grotschilderingen, deze kleur rood is iets donker dan de rood die wij nu gebruiken. Tegenwoordig wordt rood gezien als de kleur die snel aandacht trekt en in het westen wordt deze kleur gezien als de kleur van liefde en de kleur van gevaar. !

LET’S TALK ABOUT BAGS

Het is natuurlijk leuk om te weten wat verschillende kleuren betekenen en waar deze kleuren vandaan komen. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om te weten welke tassen er in deze kleuren zijn en welke tassen op dit moment helemaal in de mode zijn! Mustard yellow en rusty red zijn beide kleuren die je op dit moment vaak zien. Deze kleuren zijn echte herfstkleuren!

  

We love mustard yellow!  Met de bovenstaande tassen ben jij he-le-maal klaar voor de herfst. Van Bear Design tot een Chabo Bag, ze zijn ontzettend leuk te combineren. Het leuke aan de herfst is dat je eigenlijk heel veel ‘warme’ kleuren met elkaar kan combineren. Een leuke gele tas, een olijfgroene jas en een rusty red broek; het kan allemaal in de herfst! Alle drie de tassen kunnen gedragen worden als een crossbodytas en hebben een super praktische indeling. De Burkely tas in het midden kan eventueel ook gedragen worden als handtas, het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de schouderband eraf te halen!

   

Liever rood dan geel? Natuurlijk ook helemaal geen probleem, ook voor jou hebben we ontzettend veel leuke tassen! De eerste tas is een MYOMY crossbodytas; dit tasje is precies groot genoeg voor je dagelijkse benodigdheden zoals je mobiel, lipstick, pasjes en bijvoorbeeld je zonnebril. Heb jij liever een grotere tas met meer ruimte? Dan is de Claudio Ferrici schoudertas iets voor jou! Deze schoudertas is gemaakt van ontzettend mooi leer en is multi-inzetbaar door de afneembare en verstelbare schouderband. En last but not least, de Gigi Fratelli tas uit de Romance collectie. Deze te gekke schoudertas is een combinatie tussen elegantie en functionaliteit. Wat ook leuk is om te weten over deze tas, is dat deze tas vanuit de binnenkant ontworpen is. Je denkt waarschijnlijk nu; ‘wat betekent dat?’ Dat betekent dat de ontwerper van deze tas eerst de binnenkant heeft ontworpen. Vervolgens is er als het ware een buitenkant ontworpen.

NOT ONLY BAGS

Verre reis of een stedentrip op de planning? Daar hoort natuurlijk ook een mooie koffer bij. Wij kunnen het ons voorstellen dat het moeilijk is om je donkerblauwe of zwarte koffer terug te vinden op de bagageband. Om deze reden zijn wij ook super enthousiast over koffers met een leuke kleur!

  

De bovenstaande koffers hebben nou precies zo een leuke en opvallende kleur. De linkse koffer is de Samsonite Magnum en is 69 cm hoog, ideaal voor een lange reis. De middelste koffer is voor iedereen die van fashion houdt. Lemon Curry is een van de drie nieuwste kleuren van SUITSUIT en wij zijn er gek op! De meest rechtse koffer is de American Tourister Sunside van 77 cm. Deze koffer is geschikt voor iedereen die vaak op lange en of verre vakanties gaat en die echt een opvallende koffer zoekt. Op dit moment is deze koffer in de aanbieding, dus neem snel een kijkje!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt