Menu

17/10/2019

cowboysbag - the wild, wild west

Cowboysbag is ondertussen een begrip geworden in het straatbeeld van Nederland. Overal waar je naartoe gaat, zie je wel iemand met een tas van Cowboysbag lopen. En dat is natuurlijk niet zonder reden: goede kwaliteit én modieuze modellen. Het merk is nog steeds razend populair in ons kikkerlandje en is van plan om dat nog vele jaren te blijven. Maar waar begon dit wilde cowboy avontuur precies?

NIEUWE COLLECTIE

Een Cowboysbag tas is gemaakt om te gebruiken. Klinkt heel logisch, maar als je eens nadenkt over alle super high fashion tasjes waar je bijna niets in kwijt kunt, dan snap je deze slogan wel. Een tas van Cowboysbag leeft met je mee en het is niet erg dat er wat gebruikerssporen op te zien zijn. Dat maakt de tas juist echt en levendig. Dankzij de kwaliteit van het leer blijft hij er natuurlijk wel altijd goed uitzien en gaat hij lang mee. Ben je al benieuwd naar de nieuwe Fall/Winter collectie van Cowboysbag? Hieronder zijn een aantal tassen te zien van deze collectie! Liever de gehele collectie van Cowboysbag zien? Klik dan hier!

  

WINNEN WINNEN WINNEN?

Wij snappen helemaal dat jij een van de nieuwste tassen van Cowboysbag wilt hebben? Dat kan! Maar hoe? Als je op de onderstaande foto klikt, zal er meer informatie op Instagram over gegeven worden.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt