Menu

02/10/2019

burkely - rain riley

We zijn deze regenachtige dagen inmiddels wel gewend in Nederland. Fietsen door de regen, boodschappen doen door de regen… We hebben het soms wel aardig te voorduren hier in het regenachtige kikkerlandje. Burkely helpt jou graag op dit soort dagen. Want het is dan best wel handig dat jouw tas regendicht is toch? En ja hoor, de nieuwe collectie voor zowel man als vrouw is net binnen: Rain Riley.

Vooral voor de harde werkers onder ons is dit dé perfecte collectie. Hoe vaak is het je wel niet overkomen dat je ’s ochtends met de trein naar werk gaat en als je ’s avonds weer terug naar huis gaat, het met bakken uit de lucht komt vallen. Zonder een goede rugzak of werktas kan je dag zeggen tegen je laptop en al je overige werkspullen. Die komen net als jou niet droog aan!

Gelukkig heeft Burkely precies om die reden de Rain Riley collectie ontworpen. Alle tassen zijn waterafstotend en ze beschikken allemaal over waterdichte ritsen. De functionele eigenschappen mochten natuurlijk niet ten koste gaan van de welbekende, strakke designs van Burkely. De Rain Riley tassen zijn zeer modern en qua kleur zijn ze geschikt voor zowel man als vrouw. Hierdoor zijn ze ook nog eens gemakkelijk te combineren met jouw modieuze werkoutfits.

  

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt