Menu

04/09/2019

LADIES: WORK HARD, SHOP HARDER

Helaas is de zomervakantie weer voorbij, wat lijkt het toch al ver weg… Kinderen gaan terug naar school en ook jouw werkleven gaat weer beginnen. Daarom is dit het juiste moment om een nieuwe (en vooral modieuze) werktas aan te schaffen. Wij hebben er heel veel binnen gekregen, ontdek ze in dit blog!

COWBOYSBAG

Een tas van Cowboysbag kan altijd, dus ook op de werkvloer. Ze zijn allemaal gemaakt van de beste leersoorten en daardoor van onwijs goed kwaliteit. Jouw cowboy gaat jarenlang mee!

  

FMME

FMME is vrouwelijk tot de max. Ga voor stralend rood of juist voor een stoere krokodillenprint. Het kan allemaal bij FMME en jij steelt gegarandeerd de show op de werkvloer.

  

CASTELIJN & BEERENS

Het zijn de klassiekers onder de werktassen: Castelijn & Beerens. Al jarenlang domineert zij de werkvloer en natuurlijk met goede reden. Het zijn onwijs goede tassen, ze gaan lang mee én ze zijn tijdloos waardoor ze altijd in de mode blijven.

  

KIPLING

Tassen van goede kwaliteit en geschikt voor elke gelegenheid, dus ook om mee naar je werk te nemen! De tassen zijn gemaakt van superlicht materiaal en dat zorgt ervoor dat je ze overal mee naartoe wilt nemen. Nu is het nog even de vraag of je gaat voor een laptoptas of voor een handige rugzak? 

  

GIGI FRATELLI

Een nette en klassieke werktas vind je bij Gigi Fratelli. Wat leuk is aan dit merk, is dat zij niet bang is om te spelen met opvallende kleuren. Want waarom zou jouw werktas niet op mogen vallen? Met een Gigi ga je stralend naar werk toe!

  

EMILY & NOAH

Heb jij het niet zo met tassen van echt leer, maar wil je wel die luxe look & feel behouden in jouw werktas? Dan zit je bij Emily & Noah aan het juiste adres. Zij heeft namelijk kunststof werktassen in de allerleukste designs en kleuren. 

  



 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt