Menu

06/08/2019

let it rains

Iedereen kent het wel, je kijkt ‘s ochtends uit het raam nadat je je net helemaal hebt klaar gemaakt en je tas hebt ingepakt, komt het ineens met bakken uit de hemel vallen. Helaas moet je het weer wel trotseren en op de fiets springen om op tijd bij je les of college te komen, maar je wilt natuurlijk wel dat al je dure boeken en nieuwe laptop de reis zonder waterschade doorkomen. Daar zijn de tassen van Rains nou precies voor gemaakt; een minimalistisch, stijlvol design en ook volledig waterdicht!

DE RAINS ROLL TOP 15"

Dit is weer eens iets anders dan de standaard schoolrugzak. Met de Roll Top die met een kliksluiting dichtgaat, weet je zeker dat je een functionele rugzak te pakken hebt. Het minimalistische Scandinavische design is iets waar je zeker mee gaat opvallen. Naast het unieke design is de Roll Top ook nog eens zeer praktisch, er zit namelijk ook een 15” laptopvak in. Het dragen van een zware tas is nooit fijn, maar gelukkig zijn de schouderbanden van deze rugzak gewatteerd. Oh en voor als je het nog niet wist, ook deze tas is natuurlijk waterdicht (heel erg fijn in typisch Nederlands weer…).

DE 'IT'S ALWAYS A GOOD IDEA' BAG

Voor het Deense merk begon het allemaal in 2012 met het opnieuw definiëren van de traditionele regenjassen, want laten we eerlijk zijn; dat kan wel een stuk hipper én vrolijker. Na het succes van een hippe poncho, is het merk begonnen met het ontwerpen van kleding, tassen en andere accessoires. Een van de eerste tassen die dit merk heeft ontworpen is deze classic. Duurzaam, waterdicht, kleurrijk en functioneel, wat wil je nog meer?

Ga voor deze klassieker uit de ‘backpack mini’ serie als jij een 13” laptop hebt. Waarom? Omdat deze tas een origineel model heeft én omdat de kleur van de tas er helemaal uitspringt. Naast het gewatteerde laptopvak heeft deze rugzak ook nog eens twee ritsvakjes voor de kleine essentials, hartstikke handig!?

Heb jij toch liever een iets grotere rugzak? Geen probleem, Rains heeft de classic ook in een groter formaat waar jij zelfs je 15” laptop in kwijt kan. Deze tas is ideaal voor een lange dag op school of voor naar je werk. Waar ga jij hem mee naartoe nemen?

DE PERFECTE WATERDICHTE WEEKENDTAS

Staat er binnenkort een gezellig weekendje weg op de planning en heb je toevallig nog een stevige weekendtas nodig? Dan is de Rains weekendtas een aanrader! Met een inhoud van 46L is er meer dan genoeg ruimte voor al de spullen die je wilt meenemen. Ook is de schouderband verstelbaar, afneembaar en net zoals de hengsels gemaakt van een stevige stof, dus heb je altijd zelf de keuze hoe je de tas meeneemt. Dit is dus een perfecte weekendtas om al jouw zomer (of winter natuurlijk) outfitjes mee te nemen.

                     


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt