Menu

24/07/2019

Herschel favorieten

Het merk Herschel is nog erg jong en fris, opgericht in 2009 door twee Canadese broers om tassen en accessoires van een zo hoog mogelijke kwaliteit te produceren met een verfrissend minimalistisch design. Of je nou een student bent die elke dag het hele land door reist om op tijd bij college te zijn of een scholier die door weer en wind fietst om op school te komen, Herschel heeft de ideale tas voor jou vanwege het praktische ontwerp en goed oog voor detail. In deze blog zullen wij onze favoriete Herschel-tassen uitlichten!

De Herschel Little America 15''

De Herschel 15” Little America is ontworpen voor de dagelijkse reizigers. Deze rugzak biedt de ruimte én comfort die je nodig hebt. O, en niet te vergeten; deze rugzak heeft een 15” gewatteerd laptopvak, ideaal voor het meenemen van je laptop. Daarnaast is er ook nog genoeg ruimte voor een aantal boeken en schriften. En heb jij vaak last van je rug? Kies dan helemaal voor deze rugzak; de gewatteerde schouderbanden en het gewatteerd rugpaneel zorgen ervoor dat de tas comfortabel is om te dragen!

De Herschel X-Small Nova

Dit is dé tas voor elke middelbare scholier, of je nu net begint aan je middelbare schoolcarrière of je volgend jaar eindexamen gaat doen. De X-Small Nova is compact en heeft vanwege de gewatteerde schouderbanden een ultiem draagcomfort. De tas heeft genoeg ruimte voor een aantal boeken en schriften en is dus perfect voor als je niet te veel mee hoeft te sjouwen. Omdat de tas maar één groot ritsvak heeft en een kleiner voorvak kun je al je spullen zo vinden! Ook heeft deze tas niet één, maar twee waterflesvakken aan de zijkanten zodat je altijd goed gehydrateerd kan blijven tijdens je lange schooldagen. Stay hydrated kids…

De Herschel Retreat 15''

Wil jij graag wat extra ruimte maar wil je niet een te grote tas op je rug? Dan kan je na het lezen van deze blog deze rugzak op je wishlist toevoegen. Met genoeg ruimte voor een 15” laptop en een serieus aantal boeken, past hier meer dan genoeg in om de schooldag te tackelen. De gewatteerde schouderbanden en het rugpaneel zorgen voor een ongekend hoog draagcomfort waardoor je zelfs na een lange dag in de schoolbanken, nergens last van hebt. De Retreat is ook voorzien van een intern mediapocket en een headphone poort waardoor je gemakkelijk onderweg of stiekem op school muziek kan luisteren vanuit je tas, hoe gaaf is dat!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt