Menu

02/07/2019

Trolleyproof

Een trolley, handbagagekoffer of een rolkoffer, het komt allemaal op hetzelfde neer; een koffer die je als handbagage kunt meenemen in het vliegtuig. De ANWB heeft twaalf verschillende trolleys getest van twaalf verschillende merken! De merken die Van Os verkoopt én die naar voren komen in de trolleytest van de ANWB zijn:

  • Samsonite
  • SuitSuit
  • March
  • CarryOn
  • American Tourister
  • Decent

Alle koffers zijn getest op een aantal punten. Elke trolley onderging een vijftien valproeven met 10 kilo in de koffer. Verder werden ze ook getest op de waterdichtheid en werden er verschillende proeven gedaan om de wielen te testen. Ook zijn de koffers vergeleken op het aantal vakjes, veel handbagage koffers die in de ANWB-test zijn meegenomen hebben weinig vakjes…

 
SAMSONITE S’CURE SPINNER

De Samsonite S’Cure Spinner is de nummer twee van de ANWB trolleytest. Deze koffer is zeer regenbestendig, stevig en heeft een makkelijk slot (TSA-cijferslot). Tegenwoordig is dit de lichtste polypropyleen koffer van Samsonite. Ook heeft deze handbagagekoffer een handvat aan de boven- en zijkant! Deze koffer is nu in de sale voor maar €139 in plaats van €175!

SUITSUIT FABULOUS FIFTIES SEVENTIES

SuitSuit, het merk dat bijna elke vrouw wel leuk vindt! Deze SuitSuit handbagage koffer uit de fabulous fifties is als derde uit de ANWB trolleytest gekomen én is tevens ook een van onze favorieten. Uit de test is gebleken dat deze handbagage koffer zeer robuust is, dat hij prettig rolt en een ander pluspunt is dat beide hoofdvakken afsluitbaar zijn. Deze koffer uit de fabulous fifties is verkrijgbaar voor €129,95.

AMERICAN TOURISTER SOUNDBOX SPINNER

Ook American Tourister staat in de top 12 van de ANWB. De populaire Soundbox Spinner heeft (als een van de weinige) verschillende kleine vakjes en een inhoud dat vergoot kan worden. Door één van de twee ritsen open te ritsen, wordt de inhoud van de koffer meer. Wat ook erg leuk is aan deze koffer, is de kleur. Door de gele kleur valt de koffer goed op en zal je nooit meer twijfelen of die koffer wel echt van jou is. Deze Soundbox Spinner is voor €135 van jou, laat die vakantie maar beginnen!

DECENT NEON-FIX

Neon-fix, de naam van de koffer zegt al veel over de kleur. Deze gave Decent koffer is bij Van Os alleen verkrijgbaar in 66 cm, dit is iets te groot als je hem mee wilt nemen als handbagage koffer. Ook heeft deze koffer meerdere kleine vakjes en is licht en compact. Ook scoort deze koffer erg hoog qua regenbestendigheid en prijs. Deze koffer heeft een ritsluiting én een TSA-slot!

TROLLEYPROOF MERKEN

Andere merken die ook in de test naar voren komen zijn March en CarryOn. Hieronder zullen een aantal koffers worden uitgelicht die niet in de test naar voren zijn gekomen maar wat ook zeker goede koffers zijn!

- March -

March is een relatief nieuw merk voor Van Os, maar wat zijn wij blij dat we dit merk verkopen! Strak design en mooie ontwerpen en dat allemaal in Nederland bedacht. March heeft koffers van verschillende materialen, formaten en kleuren.

 

- CarryOn -

Wil je graag op vakantie zonder zorgen over de koffer? Dan ben je bij Van Os aan het juiste adres. CarryOn is namelijk hét merk om mee op vakantie te nemen. De CarryOn trolley komt als voordeligst uit de ANWB test, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt