Menu

20/05/2019

Instagramwaardige vakantiebestemmingen

De tijd van het jaar waar we met zijn allen het meest naar uitkijken komt er weer aan: de zomervakantie! Het is wel iedere keer weer een klus om een leuke, mooie, zonnige en avontuurlijke bestemming te vinden. Naast dat je goed wilt uitrusten en genieten tijdens je vakantie, is foto’s maken ook een belangrijk onderdeel. Een leuke herinnering voor later. De standaard vakantiekiekjes zijn erg leuk maar als je jouw insta-feed naar een hoger niveau wilt brengen met je vakantiefoto’s, dan is één van de onderstaande bestemmingen wat voor jouw volgende vakantie! 

Plitvice, Kroatië

Dankzij de adembenemende natuur kun je in het Plitvice National Park een hele dag besteden. Op het ene moment zie je prachtige watervallen en op het andere moment felblauwe meren. Door het park kun je meerdere routes lopen van verschillende afstanden. Een tip: ga op tijd want jij bent niet de enige die deze Instagram-spot bezoekt! 

Trolltunga, Noorwegen

Dit is zonder twijfel een van de meest indrukwekkende kliffen in Noorwegen. Deze plek is te bereiken met de voet en wanneer je boven bent, kun je genieten van een waanzinnig uitzicht. Een goede tip voor deze hike is om op tijd te beginnen, zo heb je genoeg tijd om er naar toe te wandelen (en genoeg tijd voor de perfecte insta-foto). 

Buranno, Italië

Felgekleurde huisjes en smalle kanalen, de perfecte plek voor een vrolijke Instagramfoto. Dit kleine vissersdorpje is gemakkelijk te bereiken en het leukst om te voet te verkennen. Wandel door de smalle straatjes langs het water of bezoek een van de schattige ijswinkels.  

Zhangjiajie National Forest Park, China

De wilde natuur in dit National Park is prachtig om op de foto te zetten, maar ook gewoon op doorheen te wandelen voor een dagje of meerdere dagen. In het park zijn meerdere mooie plekken te vinden die echt de moeite waard zijn om te bekijken en om op de foto te zetten.

Heb je de vakantiekriebels ook al aardig te pakken na het zien van deze reisbestemmingen? Wij wel hoor! Mocht je nog op zoek zijn naar een toffe koffer voor jouw volgende reis, bekijk dan vooral de Van Os koffers. We hebben koffers in felle kleuren tot aan koffers met matte afwerkingen en van zachte tot harde koffers. Ondek het allemaal bij Van Os!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt