Menu

06/05/2019

KOFFER TRENDS + WINNEN

Er vindt een hele verschuiving plaats in kofferland. Een modieuze tas is bij verre weg niet meer de enige musthave vandaag de dag. Ook een modieuze koffer mag niet meer ontbreken! Langzamerhand stappen we over van de standaard zwarte koffer met standaard functies naar felgekleurde koffers in opvallende vormen en spannende designs. Een groot voordeel van een opvallende en modieuze koffer, is dat de vakantiepret dan al tijdens het inpakken begint. Zo’n mooie koffer pak je natuurlijk met liefde in met al jouw vakantie essentials. Vervolgens steel je ook nog eens de show op het vliegveld! Dat willen we toch allemaal? In dit blog tonen wij de meest stijlvolle koffers van Van Os. Wie weet zit jouw nieuwe reisbuddy er wel tussen! En… Op onze Instagrampagina geven wij een trendy American Tourister koffer weg. Meer daarover in dit blog.

AMERICAN TOURISTER

Van American Tourister kun je een mega kleurenexplosie verwachten. Hier staat het merk dan ook zeker om bekend, maar had je het modieuze detail op deze Wavebreaker trolleys al gezien? Rondom de trolley, langs de rits, loopt een velvet rand. En je kunt echt niet meer om de velvet trend heen, je ziet het werkelijk overal. Til jij deze trend op het vliegveld naar het volgende niveau? Nu alleen nog een keuze maken wat betreft de kleur…

SUITSUIT

Back to the seventees we go... Met deze koffercollectie van SuitSuit waan je je weer helemaal in de jaren 70. De vintage kleuren en de goudkleurige hardware maken deze koffers net even wat anders dan de rest van de koffers op de markt. Op dit moment staat goud in modewereld centraal, je geeft je outfit gelijk een luxe touch met een gouden accessoire. En waarom zou dat niet kunnen met reisbagage? Ga deze zomer fabulous op reis met SuitSuit.

DECENT

Wie van simpel maar strak design houdt, zit bij Decent helemaal goed. Deze minimalistische koffers zijn favoriet onder vele reizigers. De hard shell koffer heeft dankzij haar design een luxe uitstraling zonder al te veel poespas. Het minimalisme loopt ook aan de binnenkant van de koffer door. Dit is terug te zien in de stevige pakriemen en functionele ritsvakken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 

SAMSONITE

Onze laatste koffertrend is terug te vinden bij Samsonite. Haar Tunes koffers hebben allemaal een asymmetrisch design waardoor ze voor het oog erg pleasing zijn om naar te kijken. De subtiele glans over de koffer zorgt voor een luxe uitstraling waarmee jij gegarandeerd de show steelt op het vliegveld. Ga je voor opvallend rood of juist voor stijlvol zwart?

WINNEN

Jij kunt een American Tourister Wavebreaker mét velvet rand winnen! Zie jij jezelf al op vakantie gaan met deze trolley? Dat kan misschien nog wel eens gebeuren. Ga naar de Van Os Instagrampagina of Facebookpagina om te zien hoe jij kans kunt maken!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt