Menu

16/04/2019

EASTER BAG HUNT

Weet je nog? Toen je vroeger paaseieren ging zoeken. Met je mandje ging je door heel het huis, de tuin speurde je af en zelfs de straten ging je op om zoveel mogelijk paaseieren te vinden. Die goede oude tijd… Laten we het gewoon terugbrengen, maar dan met wat leukers: mooie tassen. Geen buikpijn van de chocolade maar wel een nieuwe tas, geweldig toch? Ga in dit blog op Easter bag hunt!

LOULOU ESSENTIELS

LouLou Essentiels is favoriet onder vele vrouwen, en dat snappen wij! Ze zijn onwijs stijlvol en daarnaast ook super functioneel. Er is altijd genoeg opbergruimte voor al je spullen; je mobiel, sleutels en pasjes kunnen in zo goed als alle LouLou tassen apart opgeborgen worden. Ken je bijvoorbeeld de ‘’Sugar Snake’’ tas al? Hierin heb je meer dan voldoende ruimte voor al die daily essentials. Daarnaast zegt de naam al veel over de tas: hij is helemaal on-trend met zijn slangenprintmotief. Met deze tas ga jij modieus de deur uit! 

GUESS

Ook in de mode dit jaar: pastelkleuren. Perfect voor als je je outfit net even een extra kleurtje wilt geven maar niet met té opvallende kleuren over straat wilt. Guess weet wel raad met deze trend en heeft deze Elliana crossbodytassen ontworpen. Lief van kleur maar het is natuurlijk geen Guess tas zonder een beetje bling bling! Dit zie je terug in de schakelketting van de tas. Het logo mag ook niet ontbreken, die staat in grote letters voorop. Dit tasje is de perfecte mix van vrouwlijkheid en bling. 

 

DKNY

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de Bryant Park collectie van DKNY. Zó stijlvol en zó klassiek; van ontwerpster Donna Karan zijn wij ook niets minder gewend dan dat. Keer op keer ontwerpt zij de mooiste tassen die heel het jaar door te gebruiken zijn. Ga je voor opvallend roze, stijlvol zwart of juist voor royaal goud? Die keuze heb je gewoon bij DKNY, wat een luxe!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt