Menu

05/03/2019

SPRING TRENDS 2019

Een nieuw seizoen brengt natuurlijk veel nieuwe trends met zich mee. Van hele kleine tassen tot aan de hipste heuptassen en van dierenprint overload tot aan rondvormige tassen; het kan allemaal in de lente van 2019. Laat ons je inspireren met de vier trends voor deze lente, enjoy and happy shopping!

1. CURVES ALL THE WAY

What goes around comes back around. Het is niet te missen dit jaar: rondvormige tassen. Van tassen die letterlijk een cirkel zijn tot aan tassen en overige accessoires met ronde hoeken. De tassen hebben door deze eigenschap een zachte en vrouwelijke uitstraling. Het mag dan wel een vorm zijn die we niet gewend zijn, maar dat maakt hem niet minder makkelijk om te stijlen met je outfits. Het geeft juist een fris en speels effect. Ontdek deze trend bij Van Os en ga modieus de deur uit!

2. DIERENPRINT TOT DE MAX

Het kan niet gek genoeg dit jaar wat betreft dierenprint. Je ziet het in alle winkels hangen in alle soorten, maten en kleuren. Wat je veel ziet in de tassenwereld, is slangenprint en cheetahprint. Ga dus vooral lekker all out met je accessoires om goed mee te gaan met deze trend. Wees vooral niet bang om op te vallen!

3. KLEIN, KLEINER, KLEINST

We hebben het tijdens alle Fashion Weeks van 2019 gezien: mini tassen. Maar dan ook echt ieniemienie. Dat is natuurlijk hartstikke leuk maar niet onwijs praktisch. Van Os heeft daarom een ruim assortiment aan ‘’gewoon’’ kleine tassen met functionele eigenschappen waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk ook in de meest uiteenlopende kleuren en materialen.

4. WEAR IT ON YOUR HIPS

Terug van weggeweest: de heuptas. Het begon allemaal vorig jaar als hét festivalaccessoire van het jaar. Nu, in 2019, is het zoveel meer dan alleen een tasje om op feestjes te dragen. Het is een ware musthave geworden en goed ingeburgerd in het huidige straatbeeld. Ontdek bij Van Os verschillende soorten heuptassen van leren tot canvas materialen en van rechthoekig tot ronde vormen.

 

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends én de nieuwste collecties bij Van Os? Zorg dan dat je ons volgt op Facebook en Instagram. Onderaan deze pagina kun je je trouwens ook inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt