Menu

27/02/2019

VAN OS WORK FAVORITES

Als je op een georganiseerde manier op je werk wilt verschijnen is een goede werktas essentieel. Of je er nu je laptop, tablet, belangrijke documenten of je lunch in meeneemt, een goede stevige tas is een echte must-have. Op onze website verkopen we een groot assortiment aan werktassen, dus de perfecte voor jou zit er sowieso bij!


Burkely

Dit Nederlandse bedrijf is ondertussen al ruim 30 jaar bezig met het maken van de mooiste tassen van de beste materialen. Het merk staat bekend om strak en minimalistisch design waardoor de tassen jarenlang mee kunnen en na al die jaren wordt het leer alleen maar mooier. De werktassen van Burkely zijn gemaakt om het dagelijkse leven een stukje makkelijker te maken omdat ze erg praktisch zijn. Daarnaast zijn ze enorm stijlvol, want het oog wil natuurlijk ook wat!

 

Piquadro

Het Italiaanse merk Piquadro staat bekend om hun functionele en stijlvolle design en de high-tech accessoires die in de tassen zijn verwerkt. Door het gebruik van de beste materialen die er zijn, is een Piquadro werktas een van de beste die je kunt hebben! In deze tas zitten alle belangrijke spullen zeker veilig maar toch op een stijlvolle manier opgeborgen. Of je nu gaat voor een rugzak, laptoptas of aktetas gaat, een werktas van Piquadro gaat elke dag met je mee naar kantoor of op zakenreis.

 

Castelijn en Beerens

Het merk met liefde voor leer, dat is Castelijn en Beerens. De tassen zijn gemaakt van rundleer en elke huid is met de hand geselecteerd. Niet alleen zien de tassen er stijlvol uit maar ze gaan ook nog eens enorm lang mee. Met een tas van Castelijn en Beerens kan jij een lange tijd vooruit en je verschijnt iedere keer in stijl op de werkvloer.

 

Spikes en Sparrow

Tijdens diepte- en hoogtepunten, een tas van Spikes en Sparrow is altijd bij je. Ontworpen in Nederland en gemaakt op een eerlijke manier in India. Spikes en Sparrow staat voor jezelf kunnen zijn. Zij geloven dat tassen de persoonlijkheid van de gebruiker kunnen versterken en beter naar voren kunnen laten komen. Met een werktas van Spikes en Sparrow neem je al je belangrijke spullen mee naar werk, in een tas die na verloop van tijd uniek en erg persoonlijk wordt!

 

Cowboysbag

Het merk wat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse tassenwinkels: Cowboysbag. Naast dat ze enorm stijlvolle schoudertassen hebben voor bijvoorbeeld een dagje weg, hebben ze ook hele praktische werktassen waarmee jij goed voor de dag kan komen. Of je nu gaat voor een stoere rugzak of elegante laptoptas, met een tas van Cowboysbag kom jij altijd voorbereid op werk aan!

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt