Menu

27/11/2018

VAN OS STUDENTENKORTING

Studeren; het is de mooiste tijd van je leven zeggen ze. Maar toch ook wel best zwaar hoor! Je moet naast het studeren ook nog rond zien te komen iedere maand. En welke student herkent het niet, dat je na school door moet naar je bijbaantje en ook in het weekend ga je door met hard werken bij je tweede bijbaan. Deze harde werkers op zowel school als op werk, mogen best wel eens beloond worden dachten wij zo! Daarom krijgen alle studenten bij Van Os 10% korting! 

De studentenkorting is geldig op alle producten in de winkels (uitgezonderd van sale). Je kunt in de volgende fysieke winkels, op vertoon van een geldig studentenpas, gebruik maken van je korting: Utrecht, Rotterdam (Coolsingel en Meent), Eindhoven, Maastricht, Den Haag (passage) Zaandam, Nijmegen en Leiden. Dus, ga je voor een rugzak? Laptoptas? Koffer? Portemonnee? Make-uptas? De keuze is aan jou, happy shopping! 

En wil je in de tussentijd up-to-date blijven van de nieuwste tassen, koffers, events en acties? Volg ons dan snel op Instagram en Facebook


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt