Menu

06/11/2018

11/11 SINGLES DAY

Lonely… I am so lonely… Geef maar toe, we hebben ons allemaal wel eens een klein beetje eenzaam gevoeld in onze single tijd. Valentijnsdag? Getsie, daar hebben we helemaal geen zin in. Gelukkig heeft de wereld ook aan de single dames en heren gedacht en is er een heuze Singles Day in het leven geroepen. Er is namelijk helemaal niks mis met single zijn! Dit is dé dag waarop jij jezelf eens goed in de watten kan leggen. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een mooie portemonnee of clutch!

ALL ABOUT SINGLES DAY

Waar komt deze dag eigenlijk vandaan? Dat weten wij! Singles Day is allemaal begonnen in China in 1993. Ieder jaar op 11 november vieren Chinese jongeren dat zij trots zijn op het feit dat ze vrijgezel zijn. Er is ook een speciale reden waarom het ieder jaar op de 11e dag van de 11e maand gevierd wordt. Het getal 1 is in China het symbool voor alleen zijn. Verklaart een hele hoop.

Fast forward naar het jaar 2018: Chinese singles maken gebruik van deze dag om een partner te vinden. Eh, wat? Over de jaren heen is Singles Day dus veranderd van het vieren dat je trots bent om single te zijn naar het uitbundig zoeken naar een partner. Vooral de Chinese media focussen zich deze dag op liefde-gerelateerde onderwerpen.

Een klein beetje verwarrend dus deze feestdag, maar dat haalt niet weg dat het een feestdag is en alle winkels erop inspelen. Bij een feestdag horen natuurlijk cadeaus! Verwen jezelf vandaag met dat ene leuke tasje die je van de week zag of dat paspoorthoesje die je al een tijd op het oog hebt. Happy shopping!

FOR THE SINGLE LADIES

1. Flora & Co Crossbodytas Saffiano rood | 29,95 

2. LouLou Essentiels (voorheen by LouLou) Dames portemonnee Maze zwart | 69,95

3. Valentino Handbags Toilettas Lily zwart | 29,90

FOR THE SINGLE GENTLEMEN

1. Castelijn en Beerens Paspoorthoesje Gaucho zwart | 29,95

2. Orbitkey Sleuteletui Orbitkey 2.0 Black zwart | 39,95 

3. Dakine Reistas EQ Bag S 48 cm print | 45,00


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt