Menu

14/11/2016

Een leren tas: jouw instant boost voor iedere oufit!

Een tas is veel meer dan alleen een praktische opbergoplossing voor al je spulletjes. Een mooie leren tas kan iedere outfit namelijk een ‘instant boost’ geven. Met de Decembermaand voor de deur delen wij graag onze favoriete leren tassen merken met jou. Want hoe leuk is het om zo’n gave leren tas cadeau te doen? Of misschien nog leuker: cadeau te krijgen! Laat je inspireren door onze bestseller Top 4!

Fred de la Bretoniere

De kracht van Fred de la Bretoniere is het gebruik van natuurlijke materialen toegepast op tijdloze ontwerpen. De ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, elegantie en vrouwelijke stoerheid met aandacht voor draagbaarheid en een verzorgde afwerking. Je vindt onze Fred de la Bretoniere tassencollectie hier.



Spikes & Sparrow

De tassen van Spikes & Sparrow worden door intensief gebruik alleen maar mooier en ontwikkelen hierdoor een eigen karakter. De kwaliteit van de tassen is terug te vinden in het design: robuust, functioneel, draagbaar en tijdloos. Je vindt onze Spikes & Sparrow tassencollectie hier.



GiGi Fratelli
GiGi Fratelli meent dat je anno nu het recht hebt op een mooie leren, sprekende tas die voorzien is van alle luxe, tegen een betaalbare prijs. Maar zeker ook een tas waarin je met liefde je meest waardevolle spullen overal mee naartoe kunt nemen. Dat alles is ook zeker terug te zien in de typische GiGi Fratelli ontwerpen. Je vindt onze GiGi Fratelli tassencollectie  hier.



MYOMY
MYOMY do goods is een Nederlands modemerk dat met haar producten de wereld een beetje mooier probeert te maken. De tassen van MYOMY worden met de hand gemaakt van ecologisch gelooid leer en dat is een revolutionair proces in de wereld. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter: Zoals jouw tas is er geen ander! Je vindt onze MYOMY tassencollectie hier.



Benieuwd naar onze totale tassencollectie? Die vind je hier!

Terug naar de homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt