Menu

06/09/2018

Back to work met Kipling

 

De vakantie zit er weer op en iedereen mag weer vol aan de bak. Hierbij hoort natuurlijk een goede en stevige werk tas die tegen wind en weer kan! En nog misschien veel belangrijker, kunnen al jouw spullen er wel in? Kipling heeft een aantal top werktassen uitgebracht, voor de werkreiziger tot aan een tas voor een kantoorbaan.

De werktas die zo met je mee rolt

Elke ochtend weer sta jij al je werkspullen in je tas te proppen. Eigenlijk is de tas veel te zwaar, maar hoppakee hij gaat weer over de schouder. Wanneer je op je werk aankomt ben je blij dat je hem eindelijk neer kan zetten en aan je werk kan gaan beginnen. Dit hoeft niet langer meer zo! De nieuwe laptoptrolley uit de New Ceroc KW collectie zal je leven een stukje makkelijker maken. Het model is opgedeeld in twee grote hoofd compartimenten die beide afsluitbaar zijn door middel van een rits. Kipling heeft écht aan alles gedacht bij deze tas, met de pennenvakken en de steekvakken kan jij je tas echt geordend houden. 

De súúúper Superwork collectie

Naast de laptoptrolley heeft Kipling nog meer werktassen uitgebracht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tassen uit de Superwork collectie! In deze twee mooie tassen kan jij al je werk-, school- of studiespullen kwijt en het mooiste nog; alles blijft georganiseerd. Ook in deze collectie zitten namelijk vakken waar jij al je spulletjes netjes per soort kan opbergen. 

Dat is nog niet alles…

Heb jij al genoeg aan je laptop en een aantal a4’tjes? Kies dan voor de laptoptas uit de Kaithlyn KW collectie! Naast de laptop kan je ook je documenten tot a4 formaat erin kwijt. De tas is zo licht als een veertje, top als je hem moet dragen.

 

 

 Bekijk alle werktassen van Kipling hier!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt