Menu

17/08/2018

DE LEUKSTE HEUPTASSEN SPECIAAL VOOR FESTIVALS

 

Met al die leuke festivalletjes kun je er niet omheen. Een heuptas is tegenwoordig onmisbaar! Of het nu is om praktische doeleinden of omdat je graag mee gaat met de trend. 

De heuptas = back!

Waarom kiezen we eigenlijk weer massaal voor de heuptas? Tot voor kort werd dit fashionitem nog als oubollig gezien, en meestal alleen vanuit praktische doeleinden gebruikt. Je kon er je pasjes in kwijt,  je belangrijke eigendommen werden goed afgeschermd tegen diefstal en je had je beide handen vrij voor een hoop andere leuke zaken. Anno 2018 is de heuptas een heel nieuw leven in geblazen. Voornamelijk omdat deze must-have niet meer weg te denken is bij de rest van je festival outfit. Tegenwoordig wordt de heuptas zelfs op verschillende manieren gedragen. Natuurlijk op de heupen zoals hij bedoelt is, maar ook diagonaal op de rug of op de borst.

Heuptassen, ook voor mannen

De  heuptas is 100% unisex. In plaats van bomvolle kontzakken of juist veel te grote rugzakken mogen mannen ook een keer ongegeneerd met een kleiner tasje op stap. Of eigenlijk ‘moeten’, want volgens de festivalwetten hoor je tegenwoordig gewoon in het bezit te zijn van zo’n leuke accessoire. Kortom, een ware musthave óók voor heren!

Benieuwd naar onze collectie? We hebben de leukste heuptassen voor jou op een rijtje gezet. 

Legend

Combineer een heuptas met de geliefde animalprint en je bent een ware trendsetter. De Cobachella heuptassen van Legend zijn er in verschillende leuke dierenprintjes. Zo heb je de panter, de bruine of de witte cheeta en de zebra. Kies je lievelingsprint (of dier) en go!

1. Heuptas Legend Cochabella cheeta white € 59,95

2. Heuptas Legend Cochabella cheeta brown € 59,95

3. Heuptas Legend Cochabella panter € 59,95

4. Heuptas Legend Cochabella zebra € 59,95

   

Herschel

Je kent Herschel van zijn stoere rugzakken. Speciaal voor het festivalseizoen shop je nu ook deze heuptassen in verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor roze, geel, army of houd het neutraal en kies voor zwart. 

1. Herschel heuptas Fifteen zwart € 34,99
2. Herschel heuptas Fifteen groen € 34,99
3. Herschel heuptas Fifteen roze € 34,99
4. Herschel heuptas Fifteen geel € 34,99

   

Eastpak

Eastpak heeft een ruime collectie heuptassen. In een fel kleurtje , met print of juist casual in een effen kleur. Een groot voordeel van Eastpak heuptassen is dat ze allemaal gemaakt zijn van de waterafstotende stof Polyamide. Zo zijn je tas én de inhoud iets beter bestand tegen een typisch Hollandsch regenbuitje. 

1. Eastpak heuptas Doggy Bag € 30,00
2. Eastpak heuptas Talky € 28,00
3. Eastpak heuptas Springer € 25,00
4. Eastpak heuptas Springer blauw € 25,00

   

Burkely

De leren heuptassen van Burkely hebben een luxere uitstraling en style je perfect bij de rest van je casual chique outfit. Je shopt ze in mooie neutrale kleuren die je overal bij kunt combineren. 

1. Burkely heuptas hipbag hairon t.w.v. € 49,95
2. Burkely heuptas hipbag zip groen t.w.v. € 49,95
3. Burkely heuptas hipbag zip zwart t.w.v. € 49,95
4. Burkely heuptas hipbag zip bruin t.w.v. € 49,95 

  

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt