Menu

24/07/2018

OLDSCHOOL MET EASTPAK

Zeg je school, dan zeg je ook Eastpak. Bijna iedereen is ooit wel eens in het bezit geweest van een Eastpak rugzak. Jong én oud. Eastpak bestaat namelijk al sinds 1952 en is meester in het bedenken van innovatieve tassen. Wist je bijvoorbeeld dat het merk de uitvinder is van de reistas met wieltjes? Daarnaast heeft Eastpak een snel wisselend assortiment en daardoor een zee aan keuzes. Of je nu houd van een effen kleur of juist dol bent op motieven en printjes...Eastpak is voor iedereen. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk hieronder de ruime collectie van Eastpak.

DE KLASSIEKER


Als je aan Eastpak denkt, dan denk je vast en zeker als eerst aan een tas zoals het model hierboven. Dat is logisch, want deze klassiekers worden het meest gebruikt. De rugzakken vallen onder de noemer Padded Pak'r. Kenmerkend voor de Padded Pak'r is het ruime voorvak aan de voorzijde en het grote Eastpak logo. Deze stevige tassen zijn ideaal geschikt voor het vervoeren van (lood)zware schoolboeken en andere schoolbenodigdheden.

LAPTOPRUGZAK FLOID


Wil je net even wat anders dan een klassieke Eastpak rugzak, kies dan voor de casual laptoprugzak Floid. De ruime Floid is ergonomisch ontworpen en is voorzien van een borst- en buikriem. Hierdoor heb je meer draagcomfort op langere afstanden en heb je er dus ook langer plezier van. Net als de klassieke Eastpak, is de Floid ook beschikbaar in verschillende kleuren en prints. 

SCHOUDERTASSEN


Sommigen geven de voorkeur aan een schoudertas. Ook daarin heeft Eastpak gelukkig voldoende keuze. Je kunt kiezen voor een sportieve schoudertas met een handige flapsluiting, of je kunt gaan voor een modieuzer model met grote schouderbanden die je in de hand of om je schouder kunt dragen.   

 

REISTASSEN 


Van korte trips tot volledige reizen. Eastpak maakt je reis een stuk gemakkelijker. Zo is er de speciale Tranverz bagage die je na gebruik weer plat opbergt op je vliering of op je rommelzolder. Door de wielen vervoer je hem gemakkelijk van en naar bestemming. De reistassen zijn ruim opgezet en bieden ruimte aan al je belangrijke spullen. Voor korter verblijf zoals een nachtje weg heeft Eastpak handige weekendtassen in zijn assortiment. Niet te groot en makkelijk te dragen, die je ook gewoon kunt gebruiken voor in de sportschool.

DE HEUPTAS


De heuptas is hot en happening! Handig voor dagjes weg of voor festivals. Met een heuptas bewaar je al je namelijk al je belangrijke eigendommen dicht bij je lichaam wat een veilig gevoel geeft. Daarnaast volg je de laatste trend. Eastpak heeft een ruime collectie heuptassen, voor zowel dames als heren.

SCHOOLACCESSOIRES


De ruime etuis van Eastpak bieden voldoende ruimte aan al je school essentials. Ook in de categorie schoolaccessoires kun je de modellen weer helemaal afstemmen op je eigen stijl. Zo zijn er etuis in frisse effen kleuren, maar ook in grappige printjes en motieven. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt