Menu

04/07/2018

ZOET EN ZOMERS

Hoera het is zomer! Dé tijd van op vakantie gaan, festivals langsgaan en bruiloften bezoeken. Daar horen natuurlijk passende outfits bij. Door het zomerse zonnetje krijgen we méér zin in opvallende kleurtjes en vrolijke prints. Dat is ook heel logisch, want een felle kleur staat gewoon een stuk beter bij je zongebruinde armen en benen dan bij je winterteint. Benieuwd naar onze zomerse collectie? We hebben weer veel items toegevoegd!

The birds and the bees

Let me tell you about the birds and the bees met deze eyecatchers van by LouLou. Deze vrolijke tasjes staan in het thema van honingbijen, bloemen en vooral heel veel kleur. Met de fleurige Queen B of Le Jardin collectie weet jij zeker dat je zomers voor de dag komt. Of je deze accessoires nu combineert bij je strandjurkje, gelegenheidsoutfit of tijdens een dagje weg.

 

Fabulous in pastel

Vlieg in het mint, roze, geel of lila de wereld over met de kleurrijke reismaatjes van SUITSUIT. Menig vrouw wordt spontaan verliefd op deze pastelkleurige must-haves en de voorpret van  ‘’het op vakantie gaan’’ vergroot zodra je deze zoete koffer uit zijn verpakking haalt. En dat is ook niet zo gek. Zoeter kan het haast niet! Met de fabulous fifty collectie van SUITSUIT ben je bovendien voorzien van een uniek en vrouwelijk design. Wist je bijvoorbeeld dat deze koffers zijn geïnspireerd op het retro thema uit de jaren ’50? Je shopt deze collectie in verschillende maten. 

   

•Bekijk alle SUITSUIT koffers en handbagage koffers

Yellow fever

Ben jij al aangestoken door de Yellow fever? Een gele accessoire of een geel kledingstuk is vandaag de dag bijna onmisbaar in je garderobe. Het is de trendkleur van 2018. Geel trekt de aandacht en daarom zal je outfit dan ook zeker opvallen wanneer je gebruik maakt van een gele accessoire. De Yellow fever zie je terug in verschillende tinten geel: van kanariegeel tot mosterdgeel en pastelgeel. 

 

Pretty in Pink

Pink isn’t just a color, it’s an attitude! De kleur roze staat voor vrouwelijkheid, jeugdigheid,  passie en natuurlijk de liefde. Een roze accessoire vrolijkt je outfit gelijk op. Kies voor een zacht roze of make een statement met een knalroze item. 

  

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt