Menu

Reisenthel

Simple, effortless, casual; ieder Reisenthel product is ontworpen voor alledaags gebruik met als doel het leven makkelijker te maken. Simplicity is key bij Reisenthel en daarom zijn al haar producten recht voor zijn raap en ongecompliceerd. Het motto van het merk is dan ook niet voor niets al voor 40 jaar lang: ‘’Keep it easy’’. Hoewel het merk 'easy' doet, heeft het sinds 1971 maar liefst 2000 verschillende ontwerpen op de markt gebracht. Wauw! Ontdek de Reisenthel collectie hieronder en vind jouw easy item.

OVER REISENTHEL

Het succes van Reisenthel zit hem in de functionaliteit en in het praktisch zijn voor alledaags gebruik. Creatief maar dan op een simpele manier; dat brengt de mooiste en meest bruikbare designs en daar houden we natuurlijk allemaal van! Als je bijvoorbeeld kijkt naar de carrycruisers zie je meteen waar het om draait, het op een makkelijk manier vervoeren van bijvoorbeeld je boodschappen. Perfect om dagelijks met je mee te nemen en hierdoor hoef je nooit meer zware tassen te sjouwen. 

Back to the beginning

Het begon voor Reisenthel allemaal in 1971. Vanaf de eerste dag staan innovatieve ideeën, functioneel design in de vorm van dagelijkse helpers centraal. Reisenthel houdt haar ontwerpen zo simpel mogelijk. Geen toeters en bellen, gewoon simpel maar zeer functioneel. De slogan 'Keep it easy' past dan ook perfect bij het merk en natuurlijk de producten. 

Reisenthal bij Van Os

Van Os is trots dat zij een werelds merk zoals Reisenthel mag verkopen. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende producten waarbij simplicity centraal staat. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt