Menu

05/10/2016

MYOMY... Let's do good!

MYOMY… let’s do good!

Het Nederlandse merk MYOMY is in 2007 opgericht met de missie om mooie producten te creëren met oog op de leefomstandigheden van mensen, dieren en de aarde. Het ontwerpen, produceren en verkopen wordt allemaal gedaan vanuit een duurzame gedachte.

MYOMY staat bekend als één van de meest bewuste modemerken in Europa. De ontwerpen worden gecreëerd door zorgvuldig geselecteerde Nederlandse designers. De eerste collectie ‘MY PAPER BAG’ was direct een groot succes. De collectie is letterlijk geïnspireerd op de papierenzak, dit is goed te zien aan de rechte vorm en de kartelrand van de tassen. De meest recente collectie van MYOMY is de ‘CARRY’. Deze heeft zijn design te danken aan de plastic tas. 

Een mooie leren MYOMY tas begint bij een goed stuk leer. Het leer wordt gekocht van boerenfamilies waarbij de dieren een goed bestaan hebben gehad. Vervolgens wordt het eerlijk verkregen leer gelooid door Indiase ambachtslieden in fairtrade werkplaatsen, waarbij zo min mogelijk chemicaliën worden gebruikt. Als het leer gelooid is, wordt de tas vervaardigd door middel van superieur vakmanschap. De ambachtslieden kunnen door hun werk in de MYOMY fairtrade werkplaats een goed bestaan opbouwen met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie. 

Met de aankoop van MYOMY tas ben je dus niet alleen trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item maar draag je ook bij aan een betere wereld. Je vindt onze MYOMY schoudertassen, portemonnees, crossbodytassen en laptoptassen op onze webshop of in één van onze winkels.

Terug naar de homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt