Menu

Valentino Men

Valentino Men is voor alle mannen. Van stoer tot stijlvol en van business tot sportief; er zit gegarandeerd een geweldige tas tussen voor jou. Valentino kenmerkt zich door haar strakke designs met een modieuze twist. Hierdoor zijn Valentino Men tassen op iedere dag en in veel situaties te gebruiken. Van de sportschool tot aan je werk, Valentino maakt alles op ieder moment van de dag stijlvol. Shop hieronder jouw favoriete Valentino Men tassen. 

OVER VALENTINO MEN

Valentino kennen de meeste mensen als stilvolle en kleurrijke damestassen. Maar niets is minder waar, ook voor mannen is er een heus Valentino merk op de markt gebracht: Valentino Men. Strakke designs voor de moderne man van vandaag.

Back to the beginning…

Voor het begin van Valentino gaan we terug naar 1952. In dat jaar werd het merk in Napels opgericht en daar zit tot op de dag van vandaag ook nog het hoofdkantoor. Verassend genoeg begon Valentino niet met tassen maar juist met schoenen. Het merk ging echt goed lopen toen zij aan tassen en andere modeaccessoires begon. In de jaren 70 en 80 werkte Mario Valentino met onder andere supermodel Noami Campbell en werd het werk van Valentino door verschillende fotografen gezien als ware kunstwerken.

Valentino Men bij Van Os

Wil jij ook een stoere Valentino Men tas hebben? Dan kan je bij Van Os al een van de weinige winkels in Nederland terecht voor jouw gewilde tas. Shop ze online of vraag ernaar in een van onze winkels!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt