Menu

RENEE

Met de tassenlijn RENEE wordt jarenlang vakmanschap en liefde nu door de derde generatie in een nieuw jasje gegoten. Kwaliteit en functionaliteit staat zoals altijd nog centraal. Broer en zus Martijn en Babette Beerens, hebben namelijk ter ere van hun vader René de lederwarenlijn RENEE ontworpen. Het familiegevoel onder de Beerens is heel sterk. Alle producten uit deze lijn zijn dan ook vernoemd naar familieleden. Alleen de beste materialen worden op een duurzame manier gebruikt zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw RENEE tas.

1 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
1 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

OVER RENEE BY CASTELIJN EN BEERENS

RENEE is dus het kleine broertje van het merk Castelijn en Beerens. De kwaliteit en functionaliteit die je van Castelijn en Beerens gewend bent, zie je ook zeker terug bij RENEE. Het draait natuurlijk allemaal om ambachtelijke lederwaren. Ook duurzaamheid staat centraal bij RENEE. De voeringen en gespen bijvoorbeeld, worden allemaal van duurzaam materiaal gemaakt.

Back tot the beginning…

De merkenserie RENEE is door Martijn en Babette Beerens opgezet. Dit hebben zij gedaan als eerbetoon aan hun vader René. Inmiddels is dit al de derde generatie Beerens; andere gezichten maar absoluut geen andere werkwijze. Kwaliteit en functionaliteit zijn key in de ontwerpen van RENEE. Het is simpelweg geweldig vakmanschap maar dan in een nieuw jasje!

RENEE bij Van Os

Het motto voor de RENEE serie is: volg je eigen wijsheid. Die wijsheid stuurt jou natuurlijk naar Van Os waar je de leukste tassen van RENEE koopt! Alle tassen zijn gemaakt van kwalitatief goed en duurzaam leer. Zelfs de voeringen en gespen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd en verwerkt. Heb jij al een RENEE op het oog?

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt