Filter kiezen
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN

By LouLou tassen

By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon voor het Nederlandse merk allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50. Met oog voor detail en een neus voor kwaliteit hult by LouLou slimme designs in een stijlvol jasje van leer. Zo heeft u met een by Loulou tas alles bij de hand om ‘effortless chic’ op pad te gaan. Op deze pagina shopt u schoudertassen en crossbodytassen van by LouLou.

Online by LouLou tas kopen

Wilt u online een by LouLou tas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment tassen van by LouLou uit onder andere de Anaconda of Vintage Croco collectie. De tassen van by LouLou  staan bekend om de designs die geïnspireerd zijn op het Parijs uit de jaren ‘50. Snel navigeren:

By LouLou tas in zwart, bruin of beige of andere kleur

Bent u op zoek naar een by LouLou tas in het zwart, bruin, beige of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden by LouLou tassen aan in diverse kleuren, van donkere kleuren zoals zwart, bruin tot lichtere kleuren zoals beige.

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een ingewikkeld proces zijn. Tassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een by LouLou tas gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe tas. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Ten eerste kunt u een keuze maken uit een schoudertas of crossbodytas. Schoudertassen zijn voornamelijk geschikt om in de hand te dragen, waardoor ze minder geschikt zijn voor het vervoeren van veel gewicht. In dat geval is het aan te raden om een crossbodytas aan te schaffen, omdat de schouderband van deze tassen ervoor zorgen dat het gewicht evenredig gedragen wordt. Houdt er wel rekening mee dat crossbodytassen over het algemeen wat kleiner zijn dan schoudertassen. Een leuk detail van by LouLou tassen is dat ze voorzien worden van een klein Eiffeltorentje wat uiteraard verwijst naar Parijs, de stad waar de ontwerpen van by LouLou door geïnspireerd zijn.

By LouLou tas veilig bestellen

U kunt uw by LouLou tas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een by LouLou verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste by LouLou tas op voorraad is.