Menu

Castelijn & Beerens Gaucho

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie bestaat uit leren dames portemonnees, heren portemonnees, pasjeshouders, portefeuilles, sleuteletuis en paspoortetuis. De portemonnees zijn sierlijk en klassiek en zijn afgewerkt met het Castelijn & Beerens logo in een ovaalvorm. Op deze pagina vindt u verschillende Castelijn & Beerens Gaucho Portemonnees.

25 artikelen Filter kiezen

Waarom een Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee?

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie is een sierlijke en klassieke serie. Karakteristiek aan deze collectie is dat het volledig is vervaardigd uit stierenleer en behandeld is met transparante verfstof. Het Castelijn & Beerens logo is geplaats op een leren ovaaltje als finishing touch. Naast damesportemonnees, herenportemonnees en pasjeshouders bevat de Castelijn & Beerens Gaucho collectie ook nog sleuteletuis en paspoortetuis.

Castelijn & Beerens Gaucho: de binnenkant

De dames- en herenportemonnees van de Castelijn & Beerens Gaucho collectie hebben een erg praktische indeling. Er zijn veel vakjes voor pasjes, vakjes voor muntgeld, en een doorzichtig vakje voor bijvoorbeeld een rijbewijs. Een Castelijn & Beerens Gaucho pasjeshouder bevat 6 doorzichtige plastic vakjes voor pasjes. 

Castelijn & Beerens Gaucho in verschillende maten en kleuren

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie bestaat uit meerdere soorten. Zo zijn er dames portemonnees, heren portemonnees, pasjeshouders, portefeuilles, sleuteletuis en paspoortetuis. Afhankelijk van het doel en de benodigde inhoud, kunt u bepalen welke portemonnee voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een portemonnee? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het juiste Castelijn & Beerens Gaucho product. Snel navigeren:

Castelijn & Beerens Gaucho in de uitverkoop

Bent u op zoek naar een Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee in de uitverkoop? Momenteel zijn die er niet. Wel is er een algemene Castelijn & Beerens sale pagina. Op deze pagina shopt u Castelijn & Beerens tassen en portemonnees voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt