Menu

Castelijn & Beerens Gaucho

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie bestaat uit leren dames portemonnees, heren portemonnees, pasjeshouders, portefeuilles, sleuteletuis en paspoortetuis. De portemonnees zijn sierlijk en klassiek en zijn afgewerkt met het Castelijn & Beerens logo in een ovaalvorm. Op deze pagina vindt u verschillende Castelijn & Beerens Gaucho Portemonnees.

19 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Waarom een Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee?

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie is een sierlijke en klassieke serie. Karakteristiek aan deze collectie is dat het volledig is vervaardigd uit stierenleer en behandeld is met transparante verfstof. Het Castelijn & Beerens logo is geplaats op een leren ovaaltje als finishing touch. Naast damesportemonnees, herenportemonnees en pasjeshouders bevat de Castelijn & Beerens Gaucho collectie ook nog sleuteletuis en paspoortetuis.

Castelijn & Beerens Gaucho: de binnenkant

De dames- en herenportemonnees van de Castelijn & Beerens Gaucho collectie hebben een erg praktische indeling. Er zijn veel vakjes voor pasjes, vakjes voor muntgeld, en een doorzichtig vakje voor bijvoorbeeld een rijbewijs. Een Castelijn & Beerens Gaucho pasjeshouder bevat 6 doorzichtige plastic vakjes voor pasjes. 

Castelijn & Beerens Gaucho in verschillende maten en kleuren

De Castelijn & Beerens Gaucho collectie bestaat uit meerdere soorten. Zo zijn er dames portemonnees, heren portemonnees, pasjeshouders, portefeuilles, sleuteletuis en paspoortetuis. Afhankelijk van het doel en de benodigde inhoud, kunt u bepalen welke portemonnee voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een portemonnee? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het juiste Castelijn & Beerens Gaucho product. Snel navigeren:

Castelijn & Beerens Gaucho in de uitverkoop

Bent u op zoek naar een Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee in de uitverkoop? Momenteel zijn die er niet. Wel is er een algemene Castelijn & Beerens sale pagina. Op deze pagina shopt u Castelijn & Beerens tassen en portemonnees voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt