Menu
1 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
1 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Rugzakken voor iedereen

De Parkland tassen zijn duurzaam én trendy. Alle tassen zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Deze overstap is erg belangrijk voor het merk geweest, met deze stap wordt Parkland steeds meer een duurzaam bedrijf. Voor elke rugtas zijn twaalf plastic flessen nodig, dat zijn heel veel flessen voordat de tas gemaakt kan worden. Nog een feitje: slechts één op de vijf flessen wordt gerecycled en het kan ongeveer 1.000 jaar duren voordat één fles natuurlijk wordt afgebroken. Wat een tof en goed idee van Parkland om zo hun geweldige tassen te maken, vind je ook niet?

Over Parkland 

Het doel van Parkland is om eenvoudige, schone en verfijnde producten te maken die lang meegaan. Garantie is iets wat heel erg hoog staat bij het merk. Zij garanderen dat elk Parkland-item vrij is van materiaal- en fabricagefouten. Die garantie geldt voor de hele levensduur van het product. Parkland houdt ook graag dingen simpel. Zij ontwerpen duurzame tassen en accessoires met strakke silhouetten en verfijnde details. 

Partnerships 

We Charity is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie voor liefdadigheid en jeugdbeweging, opgericht in 1995. Parkland is trots om samen met WE een limited-edition op te zetten, The Bees Knees. Voor elk verkochte tas wordt er één dollar gedoneerd. Ook werkt Parkland samen met From One Hand To AnOTHER (FOHTA). Dit goede doel is opzet door Pharrell Williams, hij geloofde dat elk kind een succes kon zijn als alleen zij de juiste hulpmiddelen hadden. FOHTA biedt nu meer dan 1500 kinderen in de VS een leerzaam zomerkamp. Deze zomerkampen zijn speciaal bedoeld voor basis- en middelbare scholieren die krap bij kas zitten. 10% van de omzet van Parkland van 1 tot en met 15 augustus is naar dit goede doel gegaan. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt