Menu

Monbeki

Op zoek naar een originele rugzak? Stel je eigen rugzak samen met Monbeki. Een rugtas die stijlvol, duurzaam én sterk is! Monbeki Backpack is een nieuw merk van Hollandse bodem. De ontwerpers hebben een rugtas ontworpen die je helemaal naar eigen smaak kan personaliseren met verschillende materialen (canvas of leer) en kleuren. Alle rugtassen zijn handgemaakt; vakmanschap die je tot in de kleinste details terugziet. Hoe ziet jouw perfecte rugtas eruit?

38 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
38 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over MONBEKI

Monbeki Backpack is een nieuw Nederlands merk. De ontwerpers van het merk zijn een lange tijd opzoek geweest naar een rugzak van hoogwaardige kwaliteit die mee gaat met de tijd. Daarbij wilden de ontwerpers dat iedere rugtas gepersonaliseerd zou zijn. Dit hebben ze gedaan door meer keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal en kleur aan te bieden. OP deze manier kan iedereen zijn of haar eigen tas samenstellen en heb je altijd een uniek model! De rugtassen zijn gemaakt van canvas op basis van katoen of op basis van leer. De rugtassen zijn waterdicht en kunnen zeker tegen een stootje. Ook het vakmanschap (alle tassen zijn handgemaakt) zie je terug tot in de kleinste details.

Personaliseren

Om jouw perfecte tas te krijgen, krijg je bij Monbeki de kans om je eigen tas te personaliseren. Je kunt kiezen uit twee soorten materialen; canvas en leer. Er zijn drie verschillende soorten kleuren canvas en vijf kleuren leer. De kleppen van de tas kan je ook personaliseren, er zijn verschillende soorten prints en kleuren die je uit kan kiezen. Door de vele mogelijkheden heeft iedereen de kans om een originele tas te ontwerpen!

Leer behandelen

Omdat leer een natuurlijk materiaal is, is de kans groter dat er op termijn wat verandering van kleur ontstaat. Het proces van kleurverandering kan tegen gegaan worden door de volgende tips:

  • Zet je tas niet te lang in het zonlicht
  • Vermijd het contact met warmtebronnen
  • Voorkom uitdroging
  • Gebruik de juiste onderhoudsproducten voor de beste kwaliteit

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt