Menu

Hugo Boss

Stoer, stoer en nog eens stoer. Dat zijn de tassen van het van oorsprong Duitse merk, Hugo Boss. Inmiddels is Hugo Boss een wereldwijd begrip, en dat snappen wij! De tassen van Hugo zijn stoer en tijdloos, perfect voor de moderne man. Rugzakken, weekendtassen, schoudertassen, laptoptassen… Noem het maar op, Hugo Boss heeft de perfecte uitvoering voor jou. Het merk is kenmerkend voor haar donkere kleuren en past dus perfect bij iedere gelegenheid, shop ze hieronder!

OVER HUGO BOSS

Van handtassen tot aan een chique clutch voor in de avond, Hugo Boss weet daar wel raad mee. Een tas kan je outfit afmaken, een tas kan ook je stijl bepalen. Alle tassen zijn met liefde gemaakt van geselecteerd Europees leer, dit is te zien aan alle tassen. Kies voor een grote zwarte tas om al je dagelijkse essentials in kwijt te kunnen en schakel over naar een schoudertas met schakelketting voor je spannende date met zonsondergang. Ben jij meer een persoon die van retro houdt? Geniet dan van de vintage buideltas met genoeg vakken om je dagelijkse dosis make-up mee te nemen. Hugo Boss heeft echt voor ieder wat wils!

Back to the beginning... 

Hugo Boss is in 1923 begonnen als kleding merk. Zijn oorsprong ligt het in Duitse plaatste Metzingen. Na het overlijden van Hugo Boss werd het bedrijf overgenomen door Eugen Holy, hij werd de directeur van het toenmalige alleen kledingmerk. Onder de leiding van Eugen werd er een kledinglijn voor mannen ontwikkeld. In 1967 namen de zonen van Eugen het bedrijf over en zij stelden de Oostenrijkse ontwerper Werner Baldessarini aan als hoofdontwerper. Hij maakte van Hugo Boss een topmerk. Deze ontwerper kwam ook met Boss Orange; vrijetijdskleding in felle kleuren van vreemde materialen.

Verdeeld in een aantal lijnen

Hugo Boss is een ontzettend groot merk met verschillen categorieën. Daarom is het merk opgedeeld in verschillende lijnen:

  • Boss Black: lijn met moderne en klassieke dames- en herenkleding

  • Boss selection: lijn met klassieke kleding, dit is de duurste lijn

  • Boss Orange: lijn met vrijetijdskleding, felle kleuren en vreemde materialen

  • Boss Green: lijn met sportkleding

  • Hugo: lijn met onconventionele kleding

  • Baldessarini: luxe kledinglijn voor mannen van middelbare leeftijd

Van Hugo Boss kan je leren!

Al denk je aan Hugo Boss, denk je waarschijnlijk; kleding en accessoires. En dat klopt beide, alleen Hugo Boss doet veel meer dan dat! Hugo Boss is namelijk erg geïnteresseerd in het opleiden van ýoung proffesionals. Het bedrijf heeft vele plekken over heel de wereld beschikbaar voor studenten als stage of afstudeerscriptie. Je kan ook bij Hugo Boss terecht voor een op maat gemaakt traineeship, echt alles is mogelijk bij Hugo Boss!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt