Menu

Eagle Creek

Eagle Creek werd in 1975 opgericht in de San Jacinto bergen van Californië, waar Steve en Nona Barker een reiswinkel runden, genaamd Mountain People. Het bedrijfje is sinds de oprichting uitgegroeid tot een van de grotere spelers op het gebied van reisbagage. Daarnaast staat Eagle Creek bekend om de diverse reisaccessoires die speciaal gemaakt zijn om het inpakken gemakkelijker te maken. Op deze pagina shopt u diverse Eagle Creek reistassen en reisaccessoires van dit outdoor merk.

Eagle Creek online kopen

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment Eagle Creek online kopen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige reistas, die door de slimme designs ideaal zijn voor actieve vakanties. Ook kunt u bij ons verschillende Eagle Creek reisaccessoires kopen. Deze inpakhulpen zijn speciaal ontworpen om het inpakken van uw reistas of koffer te vergemakkelijken. Snel navigeren:

Eagle Creek: A tribe of travellers

Je zou het merk Eagle Creek kunnen beschrijven als een ‘reizigersstam’. Het doel van de ontwerpers van Eagle Creek is om u het reizen makkelijker en daardoor leuker te maken. Sinds 1996 is Eagle Creek zich meer en meer gaan specialiseren in het ontwikkelen van inpakhulpen. Deze inpakhulpen bieden dé uitkomst bij het organiseren van een koffer of reistas. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld uw schone en gebruikte kleren scheiden of vieze schoenen gewoon in de koffer of reistas meenemen. Ook helpen deze accessoires bij het efficiënt inpakken van de koffer of reistas. 

Eagle Creek veilig online kopen

U kunt Eagle Creek veilig online kopen bij Van Os tassen en koffers. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

Eagle Creek gratis thuisbezorgd

Als u bij Van Os tassen en koffers uw nieuwe Eagle Creek reistas of reisaccessoire bestelt, wordt deze altijd gratis thuisbezorgd. Onze pakketbezorger PostNL zal er alles aan doen om uw pakketje zo snel mogelijk bij u af te leveren. U kunt uw pakketje vanaf de verzending vanuit ons magazijn altijd volgen door middel van de Track & Trace code. Als u vragen heeft over de levering van uw nieuwe Eagle Creek artikel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eagle Creek winkel Nederland

Wij verkopen Eagle Creek, naast online, ook in een aantal geselecteerde Eagle Creek winkels in Nederland. U kunt bij ieder Eagle Creek artikel de betreffende winkelvoorraad bekijken. Het kan voorkomen dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de weergegeven voorraad kan afwijken. Om zeker te zijn dat het gewenste artikel op voorraad is, raden wij u aan contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Heeft u vragen over onze Eagle Creek collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt