Menu

08/12/2017

Galafeesten: Welke tas draag je?

December is met recht dé feestmaand te noemen. Naast familiefeesten als Sinterklaas en Kerst worden er ook veel galafeesten en borrels georganiseerd. Alle middelbare scholen sluiten het laatste jaar natuurlijk af met een spetterend galafeest, maar ook bij sport- studie- en studentenverenigingen houden ze wel van een feestje. Daarnaast organiseren veel bedrijven een galafeest of tenminste een nieuwjaarsborrel om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden.

Dresscode Gala

Op de uitnodiging voor een gala staat vaak de dresscode al aangegeven. Vaak is dit ‘Black Tie’ of ‘feestelijk’ en je hoort je hieraan te houden. Maar wat draag je dan en welke accessoires horen hierbij? Wij hebben het voor je opgezocht en in het kort zit het zo: Dames dragen een lange galajurk en mannen een pak of liever een kostuum. Sexy mag, dus een galajurk met of zonder decolleté, nauwsluitend, strapless, open rug of hoge split. Je hebt eindeloze mogelijkheden in de mooiste kleuren en bijzondere stoffen. Het is gebruikelijk om pumps onder een galajurk te dragen. Voor alle details over deze dresscode en mooie galajurken kan je op Dresscode.nl trouwens nog veel meer informatie vinden.

Accessoires bij een galajurk

Bij een galajurk draag je een clutch waarin je al jouw essentials (zoals make-up) meeneemt. Hoewel een zwarte clutch altijd handig is omdat deze overal bij past, mogen accessoires juist opvallen bij deze dresscode. Dus een clutch in opvallend (en contrasterend) rood, goud of zilver is zeker gepast én heel feestelijk. Ga je voor extra chic, dan kan je bij een strapless jurk of bij ontblote schouders lange zijden handschoenen dragen. Daarnaast zouden wij uiteraard extra uitpakken met ‘drop dead gorgeous’ sieraden. Denk aan een collier, mooie oorbellen of een elegant armbandje.

Met een kloppend totaalplaatje steel je zeker de show en kan de avond niet meer stuk!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt