Menu

28/04/2022

Welk type moeder ben jij?

Moeders. Je hebt ze in alle vormen en maten, geuren en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de hippe moeders, die naast hun grote liefde voor hun kindje(s) ook nog een grote liefde voor het terras en shoppen hebben. Of de moeders die gewoon nog keihard carrière maken en tegelijkertijd voor hun allerkleinste zorgen. Mothers rock! Benieuwd naar wat voor type moeder jij bent? Of wat voor type moeder jouw moeder of beste vriendin is? Lees dan snel verder!

Binnenkort staat Moederdag ook weer voor de deur en wat is er nou leuker om te geven dan een splinternieuwe tas? Ook voor cadeautips ben je hier op de juiste plek, want in deze blog vind je een aantal toptassen die ook nog eens perfect aansluiten bij de type moeders!

 

Hip, hipper, hipst | De hippe moeder

Dat je moeder bent betekent natuurlijk niet dat je jouw kledingstijl helemaal moet omgooien. Hoe leuk is het om als de ‘hippe moeder’ bekend te staan, die er nog steeds hartstikke modieus bijloopt? Jouw kind is natuurlijk je grootste prioriteit, maar je vindt het ook hartstikke leuk om nog terrasjes te pakken met vriendinnen, of zo nu en dan naar een festival te gaan (je partner wil vast een middagje op de kleine passen). Ken of ben jij zo’n persoon? Dan zijn de volgende tassen echt geschikt voor deze hippe moeder!


Opgeruimd staat netjes | De georganiseerde moeder

Het leven van een moeder kan soms wat chaotisch zijn. Toch heb je van die moeders die alles op een rijtje weten te hebben. Hoe ze dit nou doen weten wij ook niet, maar we hebben grote respect voor deze toppers! De georganiseerde moeder heeft natuurlijk een geschikte tas nodig, die een handige en overzichtelijke indeling heeft. Veel rits- en steekvakken zowel aan de binnen- als buitenkant en een handig hoofdvak, daar houdt deze moeder wel van. Wij hebben een aantal handige tassen geselecteerd die helemaal in het straatje passen van deze moeders!

 

Carrière-tijgerin | De werkende moeder

Moeder zijn is eigenlijk al een baan op zich, toch zijn er nog ontzettend veel moeders die fulltime of parttime werken nadat ze kinderen hebben gekregen. Om het drukke werkleven en het drukke leven thuis te combineren is soms nog best een uitdaging! Toch houden deze carrière tijgerinnen het hoofd koel en gaan zij graag een uitdaging aan. Een bijpassende werktas, die ook kan dienen als vrijetijdstas is dan ook een echte must voor deze harde werkers! Wij hebben dé perfecte tassen geselecteerd.


Go for green! | De bewuste moeder

Steeds vaker maken we bewustere keuzes, om een steentje bij te dragen aan een betere planeet. Hoe mooi is het als je deze bewuste keuzes kan delen met jouw kinderen en ze leren hoe ze ook bewuste keuzes kunnen maken? Denk aan vintage kleding shoppen, vegetarisch of zelfs veganistisch eten, minder plastic gebruiken en nog veel meer. De bewuste moeder heeft natuurlijk ook een tas nodig die volledig aansluit bij haar verstandige keuzes. Wij hebben speciaal voor onze groene moeders onze favoriete ‘green choice’ tassen uitgelicht.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt