Menu

22/09/2021

Dit zijn de najaarstrends van 2021 (1/2)

De zomer heeft nu officieel plaats gemaakt voor de herfst. Ook al dachten we af en toe dat we al in de herfst beland waren afgelopen maanden, hij is nu écht begonnen. De groene bomen gaan plaats maken voor een prachtig kleurenpallet van herfstkleuren. En de zomerse strandtassen.. die gaan plaats maken voor de nieuwste herfst & winter collectie! Wat we het komende seizoen in het modebeeld gaan zien? Dat gaan wij jou komende weken vertellen. 


Suitcase Bag


Hoe graag we ook wilde, het was deze zomer niet zo vanzelfsprekend om op reis te gaan als andere jaren. Gelukkig wordt er niet in problemen gedacht maar in oplossingen. Want als wij niet op vakantie kunnen dan halen we de vakantie gewoon hierheen. En wat neem je mee als je op vakantie gaat? Juist, een koffer! Daaruit is de volgende trend ontstaan: kleine formaat koffertjes als schoudertasjes en crossbodytassen. Ook op de (virtuele) catwalk waren de koffer shapes volop te zien. We like!

Vakantie gevoel in Nederland onmogelijk? Niets is minder waar! Nederland heeft tal aan mooie plekken die jou een echt vakantie gevoel geven. Ook leuk: pak gewoon de auto en doe een roadtrip in eigen land. Neem je mini-koffer mee en jij hebt gegarandeerd de vakantiesmaak te pakken. Scroll snel verder om te zien welke suitcasebags wij voor je hebben.

 

 

 

Super size shopper


 

We gaan gelukkig steeds weer meer op pad. Waar eerst boodschappen doen hét uitje van de dag was kunnen we nu gelukkig weer shoppen, naar kantoor of gewoon lekker een dag erop uit. Nu het weer kan willen we goed voor de dag komen en dat begint natuurlijk bij een geschikte tas. Het fenomeen ‘shopper’ is ondertussen algemeen bekend, deze tas is naast fashionable ook nog eens onwijs praktisch.

Maar af en toe hebben we toch nét even iets meer ruimte nodig en daar wisten ze op de catwalk wel raad mee. De Super Size Shopper heeft namelijk zijn intrede gemaakt! Zoals de naam het al verklapt; dit zijn shoppers maar dan in maat XL. Met deze tas kunnen alle shoppers en harde werkers hun hart ophalen, al jouw essentials kunnen in deze extra grote tas met je mee! Maak van de wandelgangen op kantoor of de gangpaden in de winkels jouw eigen catwalk met de Super Size Shoppers hieronder.

 

 

 

 

Leuke tas gezien? Klik op de afbeelding om direct te shoppen!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt