Menu

10/09/2020

Najaarskleuren in de spotlights

Met het najaar dat voor de deur staat zien we dat ook de kleuren in de modewereld veranderen. Lichte tinten maken plaats voor warme kleuren, zoals warm bruin, robijnrood of oker geel. Ook zien we een verandering in materialen. Zachte materialen, of juist met glans, het kan allemaal! In deze blog lichten wij de nieuwste trends uit op het gebied van mooie najaarskleuren en materialen in de tassenwereld. 

 

- Warm bruin -

Warm bruin is een kleur die eigenlijk altijd en overal werkt als het gaat om mode. Het is een prachtige volle kleur die veel luxe uitstraalt. Ook wij hebben dit najaar prachtige tassen in de mooiste bruintinten. Speciaal voor jou hebben wij onze favorieten geselecteerd:

 

   

 

- Robijnrood -

Een kleur die goed bij het najaar past is robijnrood. Een prachtige kleur voor kleding, maar ook bij tassen staat deze kleur enorm mooi. Het leuke aan robijnrood is dat het materiaal een grote rol speelt in de look & feel van de tas. Zo oogt een glad leren tas in het robijnrood al wat meer vintage, terwijl een robijnrode suède tas juist veel luxe en glamour uitstraalt. Zie hieronder onze favoriete robijnrode items:

      

 

- Oker Geel -

Een prachtige warme kleur is Oker geel. Ee kleur die veel warmte bevat en dit ook weer uitstraalt. Een kleur die populair is voor het najaar en zelfs een beetje doet denken aan de gele verkleurde blaadjes die van de bomen vallen. Tassen in deze kleur stralen warmte uit en gaan bovendien ook niet uit de mode, omdat deze kleur populair blijft, vooral in het najaar. Bekijk snel onze favoriete okergele items:

     

 

- Warm Turquoise -

Warm Turquoise is misschien niet de eerste kleur die bij je opkomt als je denkt aan mooie najaarskleuren. Vaak denkt men aan rood en bruintinten. Warm Turquoise is echter een hele mooie verfrissende kleur tussen alle bruintonen. Bovendien komt de kleur niet enorm zomers over, omdat hij nog steeds die warme ondertoon heeft. Ook al zo'n fan van warm Turquoise? Zie hier onze favoriete warm turquoise items:

 
       


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt