Menu

08/07/2020

Bag to school - Herschel

Bag to school

Ben jij al klaar voor het aankomende schooljaar? Nieuwe pennen, potloden, schriften, boeken, een agenda en nog veel meer moeten op getroffeld worden! Maar heb jij ook al een tas waarin je alles kunt vervoeren? Van Os heeft weer de back to school dagen waarin 4 topmerken speciaal voor jou worden uitgelicht. Klaar voor de start…?

Herschel, “For every journey”

Het doel van Herschel is om een tijdloos product te creëren met het oog op details en een goede kwaliteit. Het merk Herschel is opgericht in 2009 door twee broers, Jamie en Lyndon. De naam Herschel is gewijd aan de Canadese stad waarin wel drie generaties van de familie Cormack opgroeide.

Herschel heeft twee soorten collecties als leidraad, de Klassiekers en de Studio Collectie.

De klassiekers zijn ontworpen voor de alledaagse reizigers. Het zijn functionele tassen met verschillende details die helpen bij het dagelijkse reizen. Een tijdloos silhouet met daarin de moderne functionaliteit verworven.

De Studio Collectie is een reflectie van de designafdeling waarin veel creativiteit is terug te vinden. Deze collectie is geïnspireerd door alle hoeken van de wereld.

Wij hebben een top vijf van Herscheltassen voor jou opgesteld

Deze Herschel rugzakken zien er niet alleen super leuk uit maar zijn ook nog eens super functioneel. Met allerlei verschillende ritsvakken en steekvakken kun jij echt alles kwijt. En door het handige laptopvak kan jouw laptop, veilig beschermd, overal mee naartoe. 

 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt