Menu

25/05/2020

Top 5 examencadeaus

Woohoo, they made it! Wat zijn we blij! De middelbare school is afgesloten en nu is het tijd voor een nieuwe start! Maar voordat we daaraan beginnen moeten de geslaagden natuurlijk in het zonnetje gezet worden. We hebben de leukste examencadeaus opgezocht en een top 5 opgesteld. De cadeautjes kunnen goed gebruikt worden in de toekomst, bijvoorbeeld wanneer je gaat studeren of werken. Dat is nog eens handig en leuk!

Flora & Co schoudertas
Of je nu naar school gaat of werk, een functionele tas kan niet ontbreken. Deze stijlvolle schoudertas van Flora & Co is ideaal voor het vervoeren van al jouw zware boeken, nieuwe laptop of A4-documenten. Het strakke design geeft de tas een tijdloze uitstraling. Daarnaast heeft de schoudertas allerlei kleine vakjes aan de binnenzijde waardoor je al jouw spullen overzichtelijk kan inruimen! Ready, steady, go!
Orbitkey sleuteletui
Nooit meer zoeken naar al je sleutels met deze handige sleuteletui van Orbitkey! In totaal kunnen er  zeven (standaard formaat) sleutels aan de etui. Door het compacte formaat kun je al jouw sleutels gemakkelijk meenemen, de sleuteletui past zelfs in je broekzak! Zo heb je alle sleutels gemakkelijk bij de hand!
Eastpak rugzak
Deze Eastpak rugzak is dé ideale rugzak voor school of werk. Al jouw essentials passen in het grote hoofdcompartiment, waar ook een speciaal laptopvak te vinden is. Op de voorkant van de rugzak zit nog een extra vak voor kleine essentials. De schouderbanden zijn gewatteerd en makkelijk te verstellen, zo wordt een ultiem draagcomfort gecreëerd. Inpakken en gaan!
Cowboysbag pennenetui
De handige pennenetui van Cowboysbag is niet alleen superhandig maar ziet er ook zeer stijlvol uit. Het mooie leer geeft de etui een stoere touch. En hoe fijn is het als je al jouw pennen of andere kleine essentials snel kan vinden!
Wouf laptop sleeve
Een laptop is tegenwoordig niet meer weg te denken: tijdens colleges of vergaderingen komen ze allemaal tevoorschijn. Het is dan wel zo fijn om een goede laptopsleeve te hebben die jouw laptop beschermd tijdens het vervoer. Met de vette laptopsleeve van Wouf neem jij jouw laptop overal, beschermd, mee naartoe! En hoe gaaf zijn deze prints! Om van te genieten!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt