Menu

28/11/2019

Ben jij al klaar voor sinterklaas?

5 december is het alweer zo ver! Dan vieren we in Nederland met z’n allen weer het grote Sinterklaasfeest! Bij Sinterklaas horen natuurlijk ook cadeaus. Maar wat is nou een leuk cadeautje om te geven? En wat zijn de lekkerste Sinterklaaslekkernijen die je in deze periode kan eten? In deze blog kom je meer hierover te weten.

SINTERKLAAS

Sinterklaas, wie kent hem niet? De man met de witte baard, rode mijter en mantel. Vaak wordt hij gezien op zijn witte schimmel en heeft hij roetveegpieten die hem helpen met het uitdelen van cadeaus. De goedheiligman bestond vroeger al en werd toen als beschermheilige van kinderen, armen, zeelieden en kooplieden gezien. Tegenwoordig gaat het bij het Sinterklaasfeest vooral om cadeaus, sinterklaasliedjes zingen en veel snoepgoed eten.

SINTERKLAASSNOEP

Rond de periode van 5 December ligt weer het lekkerste Sinterklaas-snoep in de winkels. Lees snel wat onze favoriete lekkernijen zijn:

  • Kruidnoten: kruidnoten zijn wellicht wel het bekendste snoep wat rond Sinterklaastijd wordt gegeten. Je kan tegenwoordig veel verschillende soorten kruidnoten kopen. Zo heb je de normale kruidnoten, maar ook de kruidnoten die een smaakje hebben zoals chocolade, karamel of koffie.
  • Chocoladeletter: wat ook altijd verkocht wordt rond de sinterklaasperiode zijn chocoladeletters. Deze zijn vooral leuk om weg te geven als cadeautje. Een grappig feitje is dat de letter M de meest populaire chocoladeletter is. Veel mensen geven deze namelijk aan 'mama' of 'moeder' en denken bovendien dat dit de grootste letter is. Ook de letters S en P zijn erg populair.
  • Schuimpjes: ook schuimpjes mogen niet missen in dit rijtje. Schuimpjes worden vooral gebruikt als strooigoed, of snoep om in je schoen te doen. De schuimpjes hebben vaak de vorm van Sinterklaas, pieten, Amerigo of cadeaus.
DE LEUKSTE SINTERKLAADCADEAUS
Bij Sinterklaas horen natuurlijk ook cadeaus. Heb jij nog tips nodig voor leuke sinterklaascadeaus of schoencadeautjes? Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete producten op een rijtje gezet:
  • My Jewellery ketting: deze te gekke ketting van My Jewellery is super leuk om als schoencadeautjes te geven. De ketting is in goud en zilver verkrijgbaar. Combineer deze ketting met andere kettingen voor een nog leukere look!
  • Secrid pasjeshouder miniwallet: Ben jij nog op zoek naar een leuk schoencadeautje voor hem? Wellicht dat deze mooie pasjeshouder geschikt. Deze miniwallet heeft een fijn formaat en biedt ruimte voor zes normale pasjes. Ook heeft deze miniwallet RFID-bescherming en is dus extra veilig. Beschikbaar in veel verschillende kleuren!
  • Burkely crossbody/heuptas birthday: met dit tasje als cadeau kan je iedereen blij maken! Je kan hem namelijk als heuptas, maar ook als crossbodytas dragen, super handig! Bovendien oogt deze tas zo mooi met de prachtige zwarte kleur en de bruine details.
  • Leonard Heyden laptoptas: ook aan je vriend of man wil je natuurlijk een leuk cadeautje geven. Met deze laptoptas zit je helemaal goed! Een prachtige tas die genoeg ruimte biedt voor al jouw benodigdheden. Bovendien heeft deze tas ook een 13" gewatteerd laptopvak. Kortom de perfecte businesstas! 
 



BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt